Translate

Thursday, March 22, 2012

Usher :μην αγοράζετε το album της Adele!!!


Ok, το album “21” της Adele έχει καταφέρει να σπάσει αναρίθμητα ρεκόρ σε US- UK και παγκόσμια charts, φτάνοντας μέχρι και να προσπεράσει τις ανάλογες επιδόσεις καλλιτεχνών θρύλων όπως οι Pink Floyd. Επίσης κάθε της τραγούδι γίνεται αγαπημένο χωρίς απαραίτητα προηγουμένως να έχει μεταφερθεί σε videoclip και όλοι μας νοιώθουμε την Adele σαν έναν δικό μας άνθρωπο, που περνάει από σοβαρά προβλήματα υγείας, νέες σχέσεις, επαφές με φαντάσματα!
Αυτή την νέα φανατική αγάπη του pop κοινού, βλέπουν καλλιτέχνες όπως ο Usher και ανησυχούν. Ειδικά ο Usher έχει έναν λόγο παραπάνω να ανησυχεία, διότι στην λίστα με τα best-selling albums των 2000s σύμφωνα με την Nielsen SoundScan, το  «21» βρίσκεται κοντά στο δικό του “Confessions” που έχει καταλάβει εδώ και αρκετά χρόνια την έκτη θέση.

Σύμφωνα με το Popdust, o Usher έκανε μια δήλωση πρόσφατα γι`αυτή την εξέλιξη, που δείχνει ξεκάθαρα ότι...φοβάται: «Δεν είμαι περήφανος γι`αυτό που έκανα, αλλά είπα σε μερικούς ανθρώπους να μην αγοράσουν το album της Adele τώρα, γιατί θα σπάσει το ρεκόρ μου. Όχι, η αλήθεια είναι ότι την αγαπάω πολύ. Δυστυχώς όμως είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ μου. Όποτε, μην αγοράζετε το album της Adele.» 
from:www.mtvgreece.gr