Translate

Tuesday, March 6, 2012

Η Madonna αφήνει υπονοούμενα για τον Guy Richie σε ένα από τα νέα της τραγούδια;


Kατά την διάρκεια της διαδικασίας ακρόασης του νέου album της Madonna “MDNA” για τους δημοσιογράφους, αποκαλύφθηκε και ένα κομμάτι με αρκετά αυτοβιογραφική χροιά, καθώς οι στίχοι τα «χώνουν» σε ένα άντρα που δεν ήταν σωστός απέναντι στην Madonna, ποιός είναι άραγε;
 Οι στίχοι του κομματιου “I Don’t Give A” όπως δημοσιεύτηκαν στην New York Post, πάνε κάπως έτσι: I tried to be a good girl/ I tried to be your wife/ Diminished myself..... And I swallowed my light/I tried to become all/ That you expect of me/ And if it was a failure/ I don't give a ....”
H απολογητική διάθεση της Madonna στους συγκεκριμένους στίχους, έκανε πολλούς δημοσιογράφους να νομίζουν ότι αναφέρεται στην σχέση της με τον Guy Richie.
Σύμφωνα  όμως με δήλωση της εκπροσώπου της Madonna, Liz Rosenberg, η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαίωσει, ούτε διαψεύσει ότι το τραγούδι αυτό αναφέρεται στον άντρα της, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα οι στίχοι αυτοί να έχουν γραφτεί και από κάποιον συνεργάτη της. Το σίγουρο είναι ότι τα sessions ακρόασης του “MDNA” σκόρπισαν ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τους τυχερούς δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν!
from:www.mtvgreece.gr