Translate

Monday, March 19, 2012

Τα βρισκουν τελικα Mick Jagger και ο Keith Richards


Tελικά ο Mick Jagger και ο Keith Richards αποφάσισαν να κάνουν ανακωχή και να τερματίσουν την κόντρα που είχε ξεσπάσει, ύστερα από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Keith με τίτλο "Life" που περιείχε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τον Mick! Στο βιβλίο ο 69χρονος Richards χαρακτήριζε τον Mick Jagger "ανυπόφορο" σχετικά με την εκτεταμένη ενασχόληση του με τα οικονομικά θέματα της μπάντας και τα δισκογραφική συμβόλαια, αποκάλυπτε ότι υπήρξε μια εποχή που τον φώναζε... "Brenda"και έκανε μερικές όχι και τόσο επαινετικές περιγραφές για το μέγεθος του ανδρισμού του.
Πρώτος ο Mick Jagger αναγνώρισε τα λάθη του και τα παράδεχτηκε δημόσια, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail: "Στην καριέρα μου υπήρχαν ανοδικές και πτωτικές περίοδοι. Όπως στα 80s, που ασχολήθηκα υπερβολικά με τα οικονομικά των Stones και δικαιολογημένα ο Keith, όπως έγραψε και στο βιβλίο του, αισθάνθηκε ότι είχε μείνει μόνος. Ήταν μεγάλο λάθος, αλλά καιρός είναι να προχωρήσουμε."
Ο Richards απο την μερια του, απάντησε με τον δικό του τρόπο: "Ο Μick έχει δίκιο. Τον τελευταίο καιρό είχαμε κάποιες συνομιλίες, που ήταν αρκετά σημαντικές για μένα. Καταλαβαίνω ότι ορισμένα κομμάτια από το βιβλίο μου, μαζί με την διάσταση που δόθηκε από τον Τύπο, πείραξαν τον Mick Jagger και μετανοιώνω γι`αυτό. Μπορεί εγώ και ο Mick να μοιάζουμε με δυο γερόλυκους που ζουν με έναν ωκεανό να τους χωρίζει, αλλά κατα βάθος παραμένουμε τα ίδια παιδιά που συναντήθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Dartford, 50 χρόνια πριν." Η επανένωση και η παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones, θα αναβληθεί τελικά, για το 2013.
from:www.mtvgreece.gr