Translate

Friday, March 2, 2012

«Σκοτεινή» μουσική στο επόμενο album της Katy Perry;


O χωρισμός της από τον Russell Brand ίσως και να λειτουργήσει σαν ένα σημάδι ολικής επαναφοράς για την μουσική της. Η Katy Perry φάινεται αποφασισμένη να «κλείσει» το βιβλίο του “Teenage Dream” και στις επόμενες ηχογραφήσεις της να πειραματιστεί με πιο «σκοτεινά» τραγούδια, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στην Kristen Wiig (Bridesmaids) στο περιοδικό Interview.
Η Katy είπε: «Η μουσική μου σίγουρα θα γίνει πολύ γαμ*μένα σκοτεινή. Τόσο σκοτεινή που δεν θα βλέπετε το πρόσωπο μου (!) Τα τελευταία χρόνια νοιώθω σαν η ζωη μου να έχει γίνει ένα μεγάλο reality show, όπως το “Truman Show” και πως λέω συνεχώς στον εαυτό μου «γιατί αυτό το single είναι κατάλληλο για να κυκλοφορήσει τώρα και δεν θα είναι κατάλληλο τότε;»

 Όσο για το νέο της τραγούδι “Part Of Me”, που πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν το νόημα των στίχων του με τον χωρισμό της από τον Russell Brand, η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο: «Έγραψα το “Part Of Me” πριν από δυο χρόνια και πάντα ήξερα ότι είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι για μένα.» Η Katy Perry φιλοξενήθηκε και στο εξώφυλλο του περιοδικού Interview, σε μια φωτογράφιση-πρόκληση....
from:www.mtvgreece.gr