Translate

Wednesday, March 28, 2012

Madonna vs Deadmau5 και θαυμασμος για το τελεντο του....Justin Bieber!!!!!!!!


Madonna ανέλαβε μέσω του Twitter να προωθήσει το νέο της album “MDNA” συνομιλώντας με fans και celebrities που έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την πορεία της στην σύγχρονη μουσική.
Η 53χρονη star δεν παρέλειψε όμως να απαντήσει στον Dj Deadmau5, που μέσα από το Twitter είχε εκφραστεί με σκληρά λόγια για εκείνη, ύστερα από το σχετικό με ναρκωτικά υπονοούμενο που χρησιμοποίησε μιλώντας στο κοινό του Ultra Music Festival. O Deadamu5 είχε πει: «Ειλικρινά προτιμώ να αγνοήσω τελείως αυτή την ατάκα της Madonna που έφτασε σε νέα επίπεδα ανοησίας. Σέβομαι την εντυπωσιακή της καριέρα και όσα έχει πετύχει. Όμως αυτό είναι το μήνυμα της στους θαμώνες ενός festival; Hipsters βγείτε έξω και ψάξτε για ναρκωτικά;» Η Μadonna έκανε ένα βήμα πίσω και απάντησε στον Deadmau5 με μια…εικόνα και ένα μήνυμα:
Madonna mouse ears Deadmau5 Twitter March 26 2012 MDNA
Σε άλλα μηνύματα της στο Twitter η Madonna  κάλεσε τον Justin Bieber στην περιοδεία της, εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ταλέντο του, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το νέο του single. Ο Justin απάντησε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ακούω τόσα όμορφα λόγια από κάποια με μια τόσο σπουδαία καριέρα και τόσα σημαντικά κατορθώματα.» Τέλος, η Madonna επανέλαβε την επιθυμία της να καλέσει τον Quentin Tarantino για να σκηνοθετήσει ένα video για το νέο της album.
from:www.mtvgreece.gr