Translate

Friday, January 17, 2014

Μεγάλες επιτυχίες που προορίζονταν για άλλους καλλιτέχνες.

Έχετε ποτέ μετανιώσει για μια επιλογή σας, που στην πορεία αποδείχθηκε μέγα λάθος; Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσαν η Beyonce, η Leona Lewis, ο Michael Jackson και άλλοι καλλιτέχνες, όταν θα είδαν πόσο μεγάλη επιτυχία έγιναν τα κομμάτια τα οποία αρνήθηκαν να ηχογραφήσουν, όταν τους προτάθηκαν.
Δείτε μερικές από τις πιο λανθασμένες επιλογές στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας:


Rihanna feat. Calvin Harris – We Found Love
Αρχικά προτάθηκε στη Leona Lewis.




Justin Timberlake – Rock Your Body
Αρχικά προτάθηκε στον Michael Jackson για το –όπως αποδείχτηκε– τελευταίο του άλμπουμ «Invincible». Ο ίδιος το προσπέρασε.


Kanye West & Jay Z – Niggas In Paris
Αρχικα προτάθηκε στον Pusha, ο οποίος το βρήκε «πολύ δαιμονικόš».


Britney Spears – Baby One More Time
Οι TLC έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας τους, βάζοντας ουσιαστικά τέλος σε αυτή, ενώ έγιναν αφορμή με αυτή τους την απόφαση να προσπεράσουν το «Baby One More Time» να ξεκινήσει μια άλλη, πιο μεγάλη, αυτή της πρωτοεμφανιζόμενης τότε Britney. Το single έγινε ένα από τα πιο εμπορικά όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατ. σε όλο τον κόσμο κι αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη pop μουσική.



Blondie – Call MeΟ Giorgio Moroder έδωσε αρχικά το «Call Me» στην τραγουδίστρια των Fleetwood Mac, Stevie Nicks, της οποίας άρεσε πολύ το demo που άκουσε, όμως δεν μπορούσε να το ηχογραφήσει, λόγω περιορισμών του συμβολαίου της με τη νέα εταιρεία της, Modern Records. Με τη φωνή τελικά της Debbie Harry έμεινε στο νούμερο 1 για έξι εβδομάδες στις ΗΠΑ και έγινε το πιο εμπορικό τραγούδι του 1980. 



Miley Cyrus – Wrecking BallΤο περιβόητο hit της Miley Cyrus είχε προταθεί αρχικά στην Beyonce. Ευτυχώς το προσπέρασε, γιατί θα χάναμε το πιο πολυσυζητημένο clip της χρονιάς και κυρίως τις ξεκαρδιστικές παρωδίες του.


from:www.e-radio.gr