Translate

Thursday, March 1, 2012

H Αdele παντρεύεται;


Η Adele και ο Simon Konecki είναι μαζί από τον περασμένο Δεκέμβριο. Σε κάθε τους κοινή δραστηριότητα, δεν διστάζουν να δείχνουν ότι είναι αχώριστοι και αρκετά ερωτευμένοι!
Πρόσφατα, ένας κοινός φίλος του ζευγαριού, έκανε μια δήλωση στο περιοδικό Heat, που σίγουρα θα συζητηθεί. Είπε: «Αφού χώρισε ο Simon, δεν περίμενε ότι θα γνωρίσει τόσο γρήγορα μια γυναίκα που θα τον κάνει τόσο ευτυχισμένο. Από την πρώτη εβδομάδα είπαν «Σ`αγαπώ» ο ένας στον άλλο και από τότε, το λένε 10 φορές την μέρα! Ο Simon ξέρει ότι θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Adele και σχεδιάζει να το κάνει στα γενέθλια της, που είναι τον Μάιο, σε ένα Σαββατοκύριακο όπου θα σχεδιάσει να φύγουν ταξίδι στο εξωτερικό. Θέλει να το κάνει με έναν ξεχωριστό τρόπο, σε κάποιον μαγευτικό προορισμό. Όλα εξαρτώνται από το πρόγραμμα της Adele.”

O Simon, που έχει και μια κόρη πέντε ετών από τον πρώτο του γάμο, έχει ήδη μετακομίσει στην έπαυλη της Adele, κοντά στο Brighton. H Αdele, που έχει διαμορφώσει ένα δωμάτιο κατάλληλα για την διαμονή της κόρης του Simon, έχει πει για τον αγαπημένο της: «Είναι υπέροχος, είναι πάντα περήφανος για μένα. Δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν ή τι λένε οι άλλοι για μένα.» Αν και δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη πληροφορία, οι σειρήνες του γάμου μάλλον ακούγονται πολύ δυνάτα πλέον για την Adele…
from:www.mtvgreece.gr