Translate

Friday, March 16, 2012

Οι Parov Stelar & Band επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες

Οι Parov Stelar & Band επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 μοναδικές συναυλίες

Παρασκευή 27 Απριλίου
Βοτανικός Αθήνα
Support act: Penny & The Swingin’ Cats

Σάββατο 28 Απριλίου 
Fix Θεσσαλονίκη
Support act: Speakeasies swing band

Η φήμη επιβεβαιώθηκε κι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της Ελλάδας επιστρέφουν στην χώρα μας τον Απρίλη, για δύο εμφανίσεις που θα συζητηθούν.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής τις μεγάλες τους επιτυχίες, την Παρασκευή 27 Απριλίου στον Βοτανικό, Αθήνα και το Σάββατο 28 Απριλίου στο Fix, Θεσσαλονίκη. Οι γνωστές κι αγαπημένες τους επιτυχίες "Chambermaid Swing", "Homesick", "Libella Swing", "Mojo radio gang", "Charleston Butterfly", "Matilda", "Catgroove", "Love", "Shine", "The Phantom" θα μας ξεσηκώσουν, ενώ θα παρουσιάσουν και νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο "The Princess", ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο!



Ο Parov Stelar έχει κερδίσει μια θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, με  την αλάνθαστη μίξη της jazz και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, τη στιγμή που η  μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε live show τους,  σε ένα ατελείωτο party! Ο όρος "electro swing" έχει καθιερωθεί  πλέον γι' αυτό το είδος μουσικής και ο Parov Stelar δικαιωματικά είναι ο δημιουργός του.

Χώροι:
Βοτανικός, Κασσάνδρας 19, Ιερά Οδός & Σπ. Πάτση, Αθήνα
Fix, 26ης Οκτωβρίου, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων:
Αθήνα Προπώληση: 23 ευρώ / Ταμεία: 28 ευρώ
Θεσ/νίκη Προπώληση: 22 ευρώ / Ταμεία: 27 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων:
www.tickethour.gr & σύντομα σε καταστήματα προπώλησης εισιτηρίων

from:www.poprocknews.gr