Translate

Friday, October 7, 2011

Μουσικοί αποχαιρετούν τον Steve Jobs

Το iTunes, το iPod, το iPad, το Logic και πολλές ακόμα λέξεις που είναι άμεσα συνυφασμένες με την μουσική, επηρέασαν σημαντικά τον τρόπο που ακούμε τραγούδια και τα διαχειριζόμαστε. Γι αυτό και δεν ήταν λίγοι οι καλλιτέχνες που εξέφρασαν τη λύπη τους για το θάνατό του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs.
Ο Jared Leto των Τhirty Seconds to Mars, έγραψε μεταξύ άλλων: “ Σε ευχαριστούμε Steve που μας υπενθύμισες να ονειρευόμαστε μεγάλα πράγματα, να προσπαθούμε περισσότερο, να αψηφούμε τους κανόνες, να μην παραιτούμαστε, να μην σταματάμε σε τίποτα και σε ευχαριστούμε που μας έδειξες πως θα έπρεπε να ζει ο καθένας μας αυτή τη ζωή. Έφτιαξες μια πραγματικότητα μέσα από ένα σου όνειρο.”



O Trent Reznor των NIN έγραψε στο Τwitter του: “Σε ευχαριστούμε για τα εργαλεία, την έμπνευση, τις δυνατότητες... Μου λείπεις ήδη Steve.”

Αλλά και οι Coldplay δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους: “Είμαστε πολύ λυπημένοι με την είδηση του θανάτου του Steve Jobs. Όσες φορές τον είχαμε συναντήσει, ήταν υπέροχος και πάντα ταπεινός παρά τα φοβερά ταλέντα του. Όπως όλοι όσοι τον ήξεραν και όλοι όσοι δεν το γνώρισαν ποτέ, θα μας λείψει.”
from:www.poprocknews.gr