Translate

Tuesday, March 27, 2012

Η Madonna και η "Molly" !!!!!!!


Madonna έκανε μάλλον μια τεράστια γκάφα κατά την εμφάνιση της σε dance festival όταν πήρε το μικρόφωνο για να παρουσιάσει τον Dj Avicil και το πρόγραμμα του, προτρέποντας το κοινό να κάνει χρήση γνωστού old school rave ναρκωτικού!
Συγκεκριμένα η Madonna εμφανίστηκε στο Miami Ultra Music Festival, όπου εμφανίζονταν οι Justice, David Guetta και Avicil. Όταν πήρε το μικρόφωνο ρώτησε το κοινό "How many people in the crowd have seen Molly?", γνωρίζοντας ίσως, ότι "Molly" είναι μια ακόμα ονομασία για το ναρκωτικό MDMA ή το ecstasy, ενώ το MDMΑ λέγεται πως αποτέλεσε και την έμπνευση για την ονομασία του album της "MDNA.
 Στην συνέχεια η Madonna φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια μαζί με τους Djs/παραγωγούς που έπαιξαν live κατά την διάρκεια του festival. Ο Dj Avicil έπαιξε φυσικά και το remix του στο "Girl Gone Wild" της Madonna. Στην συνέχεια, ο γνωστός παραγωγός/DJ Deadmau5, από την σελίδα του στο Facebook σχολίασε την ατάκα της Madonna για την "Molly", λέγοντας πως " η Madonna έφτασε σε νέο επίπεδο ανοήσιας!"
from:www.mtvgreece.gr