Translate

Tuesday, March 6, 2012

Hackers έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson!


Ο Michael Jackson μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στην ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό, που αποτέλεσε και το αντικείμενο της συμφωνίας ανάμεσα στο Michael Jackson Estate και την δισκογραφική εταιρεία Sony Music για την κυκλοφορία νέων albums! Ήδη το πρώτο album με ακυκλοφόρητο υλικό και τίτλο “Michael” έχει κυκλοφορήσει από τα τέλη του 2010.
Απ`ότι φαίνεται όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times-καταγεγραμένο από την NME,  πολύ δύσκολα θα υπάρξει νέα κυκλοφορία, καθώς τα τραγούδια που είχαν μεταβιβαστεί από το estate του Michael Jackson στην εταιρεία Sony, κλάπηκαν από hackers!
 Πρόκειται για tracks που έχει ηχογραφήσει ο Michael Jackson μαζί με καλλιτέχνες όπως ο Freddie Mercury, αλλά και νεότερους όπως ο will.i.am. Ανώνυμη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Times: «Οτιδήποτε έχει αγοράσει η Sony από την εταιρεία που διαχειρίζεται την περιουσία του Michael Jackson, έχει εξαφανιστεί! Αυτό τους οδήγησε στο να ελέγξουν το σύστημα τους και να διαπιστώσουν ότι υπήρχε ένα σοβαρό κενό. Η Sony αναγνώρισε αυτή την αδυναμία και προσπάθησε με μαεστρία να την καλύψει.» 
Η Sony Music επιβεβαίωσε την κλοπή μουσικού υλικού του Michael Jackson από τα αρχεία της, χωρίς όμως να προσδιορίσει την ποσότητα αυτών.
from:www.mtvgreece.gr