Translate

Tuesday, September 18, 2012

Tα "Don`t Buy" αυτοκόλλητα ίσως αυξήσουν τις πωλήσεις του album του Chris Brown!


Tα αυτοκόλλητα που προειδοποιούν τους καταναλωτές  για τις ενδεχόμενες βιαίες δραστηριότητες του Chris Brown προς τις γυναίκες και εθεάθηκαν επάνω στο νέο του album "Fortune", μέσα σε καταστήματα της εταιρείας HMV, ίσως τελικά αυξήσουν τις δισκογραφικές πωλήσεις του νεαρού pop star.
Eκπρόσωπος της γνωστής βρετανικής αλυσίδας καταστήματων, αρχικά διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή της HMV στα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα που αναγράφουν:  'WARNING: Do not buy this album! This man beats women!" και στην συνέχεια δήλωσε: "Αυτή την στιγμή ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει πια ότι κυκλοφορεί ένα νέο album του Chris Brown. Από την άλλη, η συγκεκριμένη οργάνωση που έβαλε τα αυτοκόλλητα, κατάφερε να προβάλλει σε παγκόσμια έκταση το θέμα της βίας που θέλησε να αναδείξει..."
Εικάζεται πως η ομάδα που έχει αναλάβει την ευθύνη για την συγκεκριμένη κίνηση είναι ο φοιτητικός σύλλογος του πανεπιστημίου του Cambridge, καθώς στο twitter της δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η εικόνα των albums του Chris Brown με το "Do not Buy" αυτοκόλλητο...
from:www.mtvgreece.gr