Translate

Thursday, September 20, 2012

Η επιστροφή της Celine Dion


To “Unfinished Songs”, ένα νέο τραγούδι από την Céline Dion και την τραγουδοποιό Diane Warren, γράφτηκε και ηχογραφήθηκε για το Βρετανικό film Song For Marion. Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Andrew Williams το Song For Marion έκλεισε το Film Festival του Toronto (TIFF), το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο Αγγλικό album της Céline, το Water And A Flame, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

«Το Song For Marion είναι ένα πολύ ωραίο έργο», σχολίασε η Dion. «Είναι μια ιστορία που αφορά τον καθένα. Έκλαψα πολύ αλλά γέλασα επίσης αρκετά. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι ένα μικρό μέρος του έργο, με ένα τραγούδι που έγραψε η Diane Warren και είναι μεγάλη μου χαρά που δούλεψα ξανά μαζί της».


Με πρωταγωνιστές τους Terence Stamp και Vanessa Redgrave, το Song For Marion είναι ένα κωμικό δράμα, για έναν ντροπαλό, γκρινιάρη, συνταξιούχο τον Arthur, ο οποίος απρόθυμα εμπνεύστηκε από την αγαπημένη του σύζυγο, την Marion, να ενταχθεί σε μια άκρως αντισυμβατική τοπική χορωδία. Στο έργο της Weinstein Company επίσης συμμετέχουν οι Gemma Arterton και Christopher Eccleston ενώ η παραγωγή ανήκει στους Ken Marshall και Philip Moross. Ο Moross, ο Διευθύνων σύμβουλος της Cutting Edge (η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την μουσική της ταινίας), εργάστηκε πολύ στενά με την Diane Warren και την Sony Music για το “Unfinished Songs”, το τραγούδι των τίτλων τέλους της ταινίας.

Δεν είναι μόνο ότι με το “Unfinished Songs” η Céline επιστρέφει στον κόσμο του κινηματογράφου, την επανενώνει επίσης με την ταλαντούχα Diane Warren. Η Warren, η οποία γράφει τραγούδια για την Céline τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έγραψε το #1 single “Because You Loved Me”, το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Academy, για Χρυσή Σφαίρα, όπως επίσης και για τέσσερα Grammy. Το "Because You Loved Me" κέρδισε βραβείο Grammy Best Song Written for a Motion Picture, Television or Other Visual Media αλλά και το ASCAP Pop Songwriter of the Year. Η Warren έχει γράψει περισσότερα από μια ντουζίνα singles για την Dion, συμπεριλαμβανομένων και των hits "If You Asked Me To", “Water From The Moon” και "Love Can Move Mountains."

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Variety η Warren δήλωσε «Από πολύ παλιά είμαστε ένας πολύ καλός συνδυασμός, ειδικά για αυτό το τραγούδι. Έκανε το show της από τις 7.30 έως τις 9.30 εκείνο το βράδυ και μετά το ηχογράφησε από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί. Για αυτό το λόγο η Céline είναι η Céline – έχει πραγματικά έναν καταπληκτικό εθισμό στη δουλειά».


from:www.avopolis.gr