Translate

Wednesday, September 26, 2012

O Chris Brown παραβίασε τους όρους της αναστολής του!


Επιβεβαίωθηκε πως τον περασμένο Ιούνιο, ο Chris Brown είχε κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, ύστερα από τακτική δικάσιμο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Los Angeles, παρουσία του Breezy. O Chris Brown έκανε χρήση του ναρκωτικού κατά την διάρκεια άσκησης κοινωνικής υπηρεσίας,(που ορίζει η ποινή του) όπως ανέφερε το δικαστήριο.
Η Δικαστής Patricia Schegg προειδοποίησε τον Chris Brown, λέγοντας του: "Δεν είσαι ένα συνηθισμένο άτομο, που μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα στο δωμάτιο του. Είσαι ένα ένα πρότυπο για τους νέους ανθρώπους, για τα νέα παιδιά. Όσα λές και όσα κάνεις επηρεάζουν αρκετούς ανθρώπους. Νέα δικάσιμος που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Νοεμβρίου, θα προσδιορίσει κάτα πόσο ο Brown έχει παραβιάσει τους όρους της αναστολής του και αν έχει ολοκληρώσει τις ώρες κοινωνικής υπηρεσίας που ορίζει η ποινή του...
Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας,η Rihanna είχε στείλει μήνυμα στον Chris λέγοντας του: "Προσεύχομαι για σένα μωρό μου.Οι καλύτερες ευχές μου είναι μαζί σου. Θυμήσου πως οτιδήποτε κάνει ο Θέος στις ζωές μας, είναι για το καλό μας!
from:www.mtvgreece.gr