Translate

Friday, September 21, 2012

Νέο single και άλμπουμ - επιστροφή από την Ciara


H Ciara έχει κερδίσει βραβεία Grammy, BET και MTV και έχει ονομαστεί από το Billboard “Woman Of The Year”. Έχει πουλήσει πάνω από επτά εκατομμύρια albums, έχει οκτώ Top 10 singles, έχει περιοδεύσει με τους Jay-Z, Britney Spears και T.I. και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Justin Timberlake, Chris Brown, R.Kelly, Usher και Missy Elliott.

Η Ciara θα επιστρέψει μέσα στη χρονιά με νέο άλμπουμ, υπό τον τίτλο One Woman Army. Προάγγελοι της ολοκληρωμένης δουλειάς είναι δύο νέα κομμάτια - το “Sorry” , το πρώτο single, κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ενώ ακολουθεί το “Got Me Good” στις 8 Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, το ‘One Woman Army’ είναι ένας προσωπικός δίσκος. Παρουσιάζει μια άλλη πλευρά της Ciara. Ενώ συνεχίζει να δείχνει την δύναμή της, η Ciara επέτρεψε στον εαυτό της να είναι συναισθηματικά ανοιχτή και ειλικρινής στα τραγούδια του ‘One Woman Army’. «Μερικές φορές φοβάμαι την ευαισθησία μου», δήλωσε. «Αλλά αυτή τη φορά άφησα τον εαυτό μου να το αντιμετωπίσει. Τον άφησα να αισθανθεί. Τον άφησα να είναι αληθινός. Τον άφησα να πληγωθεί και να θεραπευτεί».

Δουλεύοντας με τους The Underdogs, Rodney Jerkins, Soundz, Jasper Cameron, Josh Abraham και Jermaine Dupri, η Ciara δημιούργησε ένα album που, σύμφωνα με την εταιρία της, είναι το πιο φιλόδοξο που έχει κάνει μέχρι τώρα.


from:www.avopolis.gr