Translate

Monday, September 24, 2012

Σε κέντρο αποτοξίνωσης ξαφνικά ο frontman των Green Day, Billie Joe Armstrong!


Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήλθε ο frontman των Green Day, Billie Joe Armstrong, δύο μέρες από την εμφάνιση της μπάντας στο iHeartRadio Music Festival του Las Vegas, στην οποία εμφανίστηκε -όπως μαθαίνουμε- σε κακό χάλι.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site των Green Day αναφέρονται τα εξής: "Ο Billie Joe αναζητεί θεραπεία για κατάχρηση ουσιών. Θα θέλαμε όλοι να γνωρίζουν ότι το set μας δεν κόπηκε απότομα από το Clear Channel, αλλά και να ζητήσουμε συγνώμη από εκείνους που προσβλήθηκαν στο Φεστιβάλ iheartradio του Λας Βέγκας."

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε ένα μπαράζ αθυροστομίας στο τέλος της συναυλίας της μπάντας στο Λας Βέγκας, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Πιστεύοντας ότι η μπάντα είχε μόνο ένα λεπτό ακόμα για την εμφάνισή της, φώναξε: "Oh fuck this shit. I'm gonna play a fucking new song. Fuck this shit. Give me a fucking break. One minute left. You're gonna give me one fucking minute?"

Και συνέχισε το παραλήρημα: "Let me tell you something, I've been around since 19-fucking-8. And you're gonna give me one fucking minute? You've gotta be fucking kidding me! You’re fucking kidding me. What the fuck! I'm not fucking Justin Bieber, you motherfuckers. "

Το ξέσπασμα του Armstrong κατέληξε με σπάσιμο της κιθάρας του στη σκηνή και το... "One minute. God fucking love you all. We'll be back."

Ο εκπρόσωπος της μπάντας πρόσθεσε επίσης ότι η τελευταία έχει ακυρώσει όλες τις επερχόμενες promotional εμφανίσεις που είχαν σχεδιαστεί για την προώθηση του άλμπουμ 'iUno!' που κυκλοφορεί σήμερα.



from:www.avopolis.gr