Translate

Friday, September 21, 2012

Νέο διάλειμμα διαρκείας για τους Evanescence - Solo καριέρα για την Amy Lee;


Σε συνέντευξη της στην μουσική εφημερίδα NME, η frontwoman των Evanescence, Amy Lee αναφέρθηκε στο μέλλον του συγκροτήματος, μετά το τέλος της μίνι περιοδείας τους στην Βρετανία, τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Η Lee δήλωσε πως το συγκρότημα πιθανότατα να κάνει ένα εκτεταμένο διάλλειμα, όπως είχε συμβει άλλωστε και μετά την κυκλοφορία του (πολύ-πλατινένιου) "The Open Door". Η καλλιτέχνης από το Arkansas τόνισε πως δεν θεωρεί κακό να υπάρξει μια αποχή από την μουσική δημιουργία για τους Evanescence:
"Στο τέλος της περιοδείας θα κάνω ένα διάλλειμα από το συγκρότημα. Είναι σωστή επιλογή το να απομακρύνεσαι για λίγο από τις μουσικές εξελίξεις, για να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις. Πολλοί καλλιτέχνες πιστεύουν πως πρέπει να κυκλοφορούν συνέχεια μουσική, για να τους θυμάται το κοινό. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, για να πείθουμε τον κόσμο να μας θυμάται ξανά! Δεν θέλουμε να μας πάρει πέντε χρόνια για να γράψουμε ξανά κάτι καλό, αλλά δεν θα βάλουμε και χρονοδιάγραμμα!"
Επίσης, η Amy αναφέρθηκε στην πιθανότητα να κυκλοφορήσει κάποια solo ηχογραφήματα: "Τον τελευταίο καιρό παίζω μόνη μου αρκετή άρπα και πιάνο. Μου αρέσει αρκετά η folk μουσική, όπως και άλλα πράγματα, που ηχητικά βρίσκονται μακριά από το συγκρότημα....Συχνά διαπιστώνω πως έχω μέσα μου αρκετή μουσική που θέλω να εκφράσω, μουσική που ξεπερνάει το συγκρότημα. Ακούω αρκετά Portishead και Massive Attack.Θά ήθελα να γράψω κάτι που να μην περιέχει δυνατές κιθάρες. Λατρεύω την επιθετικότητα που βγάζουν, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω κάτι καινούριο..." Πιστεύετε ότι θα έχουμε σύντομα κάποια solo κυκλοφορία από την Amy Lee;
from:www.mtvgreece.gr