Translate

Thursday, September 20, 2012

Πως να διώξεις τον Chris Brown από το Internet!


Μπορεί ο Chris Brown να καταφέρνει να φτάνει στις κορυφαίες θέσεις των charts με πολλές από τις νέες του κυκλοφορίες, αλλά αυτό δεν μειώνει την επίδραση της αρνητικής δημοσιότητας που δέχθηκε το 2009, όταν είχε ασκήσει σωματική βία σε σημείο παράνοιας, προς την Rihanna, πράξη που τον οδήγησε σε μια σειρά από ταπεινωτικές δίκες....
Σήμερα, η εταιρεία web εφαρμογών AUX που έχει ως έδρα το Toronto, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, μέσω του εκπρόσωπου της, Sam Sutherland, πως έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που μπλοκάρει κάθε online αναφορά στον Chris Brown. Ο Sutherland δήλωσε: "Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε για μια νέα πράξη του Chris Brown,  που συνήθως αποκαλύπτεται πως είναι μια απίστευτη κουταμάρα..Αν ο Brown χτυπήσει ένα tattoo που μοιάζει με την Rihanna της εποχής που ο ίδιος της έχει επιτεθεί, τότε θα γράψουμε γι`αυτό. Αλλά σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να κουραζόμαστε με την ανοησία του Chris Brown."
Το Brownout, όπως λέγεται το application, εντοπίζει τις εικόνες και τις αναφορές του ονόματος του Chris Brown και τις καλύπτει με ένα κουτί. Ανάλογο application έχουμε δει και για τους Nickelback! 
from:www.mtvgreece.gr