Translate

Monday, October 31, 2011

To Rockwave Festival υποψήφιο στα Festival Awards Europe

To Rockwave Festival υποψήφιο στα τρίτα Festival Awards Europe 2011
στην κατηγορία Best Medium –Sized Festival!

Ψηφίστε τώρα στοhttp://eu.festivalawards.com/vote/ 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Rockwave Festival βρίσκεται υποψήφιο μαζί με όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ στην κατηγορία Best Medium-Sized Festival στα Festival Awards Europe 2011.

Η ψηφοφορία για το 2011 ξεκίνησε!

Ψηφίστε το Rockwave Festival ως το καλύτερο Best Medium-Sized Festival με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα:http://eu.festivalawards.com/vote/ 



Οι fans που θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια για τα φεστιβάλ που θα αναδειχτούν νικητές στις διάφορες κατηγορίες βραβείων - για την επόμενη χρονιά.

Η ψηφοφορία του κοινού ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου και τελειώνει στις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση

FESTIVAL AWARDS EUROPE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Η τρίτη διοργάνωση των βραβείων προβλέπεται να είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη έως τώρα με 15% αύξηση του αριθμού των φεστιβάλ που συμμετέχουν και υποψηφιότητες από 32 διαφορετικές χώρες. Πρόκειται για πολύ ισχυρή εξέλιξη λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι μόλις η τρίτη χρονιά διοργάνωσης των Βραβείων και ενισχύει την ολοένα αναπτυσσόμενη σε δύναμη και ποικιλία αγορά των πανευρωπαϊκών μουσικών φεστιβάλ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από την απονομή της περασμένης χρονιάς εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=bpzB-eFQa9Q

O James Drury, MD της Festival Awards Ltd που διοργανώνει τα βραβεία δήλωσε τα εξής: “Φαινόμενο υπήρξε η ανταπόκριση από τα Festivals! Τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να επιβραβεύσουν τη σκληρή δουλειά που καταβάλλεται από τους παραγωγούς ώστε να γίνονται ποικίλα και ζωντανά ευρωπαϊκά φεστιβάλ και τους δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες των προηγούμενων 12 μηνών. Μέσω των βραβείων οι fans έχουν την ευκαιρία να πουν στους διοργανωτές πόσο καλά πέρασαν στα festival που πήγαν, αλλά παράλληλα, υπάρχει ένας αριθμός βραβείων που, επικεντρώνεται στη μουσική βιομηχανία, αποφασίζεται από επιτροπή επαγγελματιών, αναδεικνύει και επιβραβεύει εκείνα τα ζωτικής σημασίας στοιχεία, που δεν φαίνονται, και που το κοινό συνήθως δεν λαμβάνει υπόψη του ".

Οι αποφάσεις για τα βραβεία είναι ένας συνδυασμός της ψηφοφορίας του κοινού και των επιτροπών των επαγγελματιών και είναι το μόνο πανευρωπαϊκό όργανο που ασχολείται αποκλειστικά με τη συνεισφορά και τα επιτεύγματα των διοργανωτών των φεστιβάλ και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, παράγοντας δισεκατομμύρια ευρώ για τις τοπικές οικονομίες και "φωτίζοντας" το καλοκαίρι για δεκάδες εκατομμυρίων επισκεπτών των φεστιβάλ κάθε χρόνο.

Η ψηφοφορία για το κοινό ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Ψηφίστε online εδώ: http://eu.festivalawards.com/

Τα Βραβεία συνδιοργανώνονται από τα: Festival Awards Ltd, YOUROPE & Eurosonic Noorderslag. Η απονομή των βραβείων θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012 στο Groningen's De Oosterpoort στην Ολλανδία, στη βραδιά έναρξης του Eurosonic Noorderslag.

Ο Πρόεδρος του YOUROPE Christof Huber σχολίασε: «Έχουμε δει τα Festival Awards Europe να αναπτύσσονται ραγδαία από το λανσάρισμά τους το 2009. Περισσότερα φεστιβάλ συμμετέχουν στα βραβεία, ο αριθμός των ψήφων έχει αυξηθεί δραστικά και αισθανόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενδιαφέρον για τα βραβεία από τα συγκροτήματα, τους χορηγούς και τα μέσα ενημέρωσης. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε και ανυπομονούμε να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα μπροστά.»

Ο Creative Director του EuroSonic Noorderslag Peter Smidt καταλήγει: «Το να ξεκινά το Eurosonic Noorderslag την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου μαζί με τα European festival Awards και κάτω από την ίδια στέγη με τα European Border Breakers Awards αποτελεί την ιδανική βραδιά έναρξης όπου επιβραβεύονται μαζί και τα δύο: και τα καλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ και οι καλλιτέχνες»

Οι κατηγορίες των βραβείων της φετινής χρονιάς είναι:

Best Major European Festival
Best Medium-Sized European Festival*
Best Small European Festival
Best New European Festival
Best Indoor Festival
Best European Festival Line-Up
YOUROPE Green ‘N’ Clean Festival Of The Year
Artist’s Favourite European Festival
Best Newcomer
Best Headliner
Festival Anthem of the Year?
Virtual Festivals Europe presents Promoter Of The Year
YOUROPE Lifetime Achievement Award

*Το Rockwave Festival συμμετέχει στην κατηγορία Best Medium-Sized Festival

*Τα Best Medium-Sized European Festival δεν είναι γιγαντιαία (σε προσέλευση κοινού) όπως τα μεγάλα φεστιβάλ, άλλα δεν βρίσκονται στη σκιά τους. Προσφέρουν στους fans μια πιο ξεχωριστή προσέγγιση και μια πιο οικεία εμπειρία. Ξεκινούν μικρότερα σε μέγεθος και σιγά σιγά μεγαλώνουν χάρη στη δημοτικότητά τους. Ποιο φεστιβάλ θα κερδίσει φέτος με το βραβείο;

Ψηφίστε για το Rockwave Festival στο

http://eu.festivalawards.com/vote/
from:www.poprocknews.gr