Translate

Friday, October 14, 2011

Οι Snow Patrol & ο Jason Derulo θα εμφανιστούν στο MTV EMA event στο Belfast!


SNOW PATROL & JASON DERULO

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤO ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ MTV EMA EVENT 
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ BELFAST ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



Το MTV επιβεβαίωσε σήμερα ότι οι indie rockers Snow Patrol - οι πιο πετυχημένοι μουσικοί της Βόρειας Ιρλανδίας με πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων - πρόκειται να εμφανιστούν στο event των 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το Δημαρχείο του Belfast, τηνΚυριακή 6 Νοεμβρίου. 

Τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά από το Belfast την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22.00 μόνο στο MTV! Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

Η δωρεάν εμφάνιση των Snow Patrol, είναι μία προσφορά του MTV θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους fans γίνεται, να ζήσουν την μαγεία της γιορτής των βραβείων.

Το κοινό, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τις δέκα χιλιάδες, θα πάρει μια γεύση από το έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος «Fallen Empires» το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με μερικές από τις κλασικές επιτυχίες τους όπως «Run»«Chocolate» και βέβαια «Chasing Cars». Η εμφάνιση των Snow Patrol θα μεταδοθεί ζωντανά στο πλαίσιο των 2011 MTV EMA τα οποία θα διεξάγονται ταυτόχρονα στο Odyssey Arena του Belfast και κατ’ επέκταση  μέσω του MTV σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το MTV ανακοίνωσε επίσης ότι το λαμπερό event που θα προηγηθεί των βραβείων EMA στο Δημαρχείο, στις 6 Νοεμβρίου θα περιλαμβάνει και την εμφάνιση του τραγουδιστή-συνθέτη Jason Derulo που είναι στο #1 των charts στις ΗΠΑ, ο οποίος έρχεται με ολοκαίνουργιο δεύτερο άλμπουμ, το«Future History». Η εμφάνιση του Derulo θα ξεχωρίσει στο 2011 MTV EMA Red Carpet Live Show το οποίο θα προβληθεί στο MTV, καθώς η αγωνία θα κορυφώνεται για τα λαμπερά βραβεία.

«Ανυπομονούμε πραγματικά για την εμφάνιση μας, στα EMA σε ένα τόσο ξεχωριστό μέρος όπως η πατρίδα μας! Θα είναι μια μεγάλη βραδιά, γεμάτη διασκέδαση!» δήλωσαν οι Snow Patrol.

Ο Jason Derulo  πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη μου φορά στα ΕΜΑ και είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση να εμφανιστώ, καθώς ήμουν από πάντα MTV fan! Ακόμη είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα εμφανιστώ στους Ιρλανδούς θαυμαστές μου και θα επισκεφτώ για πρώτη φορά το Belfast».

Το 2011 MTV EMA Event στο Δημαρχείο του Belfast θα ξεκινήσει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ., ενώ οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση είναι δωρεάν και θα διατίθενται στους ενήλικους άνω των 16 ετών και maximum 4 εισιτήρια το άτομο από το www.gotobelfast.com ή τηλεφωνικά στο 02890246609 από τις 8 π.μ. την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Οι πλήρεις όροι και προϋποθέσεις βρίσκονται στο www.gotobelfast.com.



Σχετικά με τους Snow Patrol

Οι πέντε Ιρλανδοί/Σκοτσέζοι έχουν πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια άλμπουμ και είναι «υπεύθυνοι» για την επιτυχία αρκετών singles, όπως τα «Run», «Chocolate» και «Chasing Cars» (το οποίο πέρασε 104 εβδομάδες στο UK Top 75 και ψηφίστηκε ως το τραγούδι της δεκαετίας από ψηφοφορία του Channel 4). Τα άλμπουμ τους έχουν προταθεί για τα Mercury Music Prize, Grammys και MTV EMA, με το «Final Straw» να τους αποφέρει ένα Ivor Novello Award το 2005. Οι Snow Patrol αποτελούνται από τον τραγουδιστή Gary Lightbody, τον κιθαρίστα Nathan Connolly, τον μπασίστα Paul Wilson, τον ντράμερ Jonny Quinn και τον κιμπορντίστα Tom Simpson.


Σχετικά με τον Jason Derulo

Ο Jason Derulo έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ραδιόφωνο το 2010 με το ομώνυμο άλμπουμ του, το οποίο πούλησε 850.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και σκαρφάλωσε 3 φορές στην #1 θέση των charts. Τώρα, o Derulo μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του, «Future History» το οποίο διαθέτει ένα συνδυασμό από τραγούδια που έγραψε ο ίδιος αλλά και άλλοι συνθέτες και κυμαίνονται από ultra-sexy urban dance σε poppy love songs, ένα μείγμα ποικίλων ήχων με βαθιές ρίζες στην pop μουσική.

from:www.mtvgreece.gr