Translate

Wednesday, October 26, 2011

Η βότκα σκότωσε την Amy Winehouse!

Από υπερβολική δόση αλκοόλ πέθανε σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα του δικαστηρίου St Pancras η Amy Winehouse.
Περίπου 4,5 φορές μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο του αλκοτέστ ήταν σε περιεκτικότητα αλκοόλης το αίμα της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιοποίησαν οι ιατροδικαστές του St. Pancras οι οποίοι κάνουν λόγο για κακοτυχία.
Κι αυτό, διότι σπάνια επέρχεται δηλητηρίαση σε άνθρωπο συνηθισμένο στο αλκοόλ από αυτές τις ποσότητες οινοπνεύματος στο αίμα του.
Υπενθυμίζεται, πως στο σπίτι της Amy Winehouse είχαν βρεθεί τρία άδεια μπουκάλια βότκας, δύο μεγάλα και ένα μικρό, που όπως υποστηρίζουν οι ιατροδικαστικές έρευνες σκότωσαν την τραγουδίστρια.
Η ιατροδικαστής της έρευνας Suzanne Greenway, τόνισε πως η Amy Winehouse είχε καταναλώσει 416mg ανά 100ml, επίπεδα που «ήταν ξαφνικά και απρόσμενα για τον θάνατό της». Αυτό, αποδεικνύει και την εξασθένιση του οργανισμού της τραγουδίστριας, η οποία έκανε πολλές και υπερβολικές καταχρήσεις σκληρών ναρκωτικών που την είχαν οδηγήσει σε αποτοξίνωση.
Για αυτό και το μυαλό όλων όταν πέθανε, αρχικά πήγε σε υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, που η αλήθεια είναι σκοτώνουν πιο εύκολα από το αλκοόλ. Κάτι, που είχε αποκλειστεί από τον Ιούλιο και επισήμως μετά τα τοξικολογικά αποτελέσματα.
from:www.sport-fm.gr