Translate

Thursday, October 13, 2011

Oι Coldplay, η Jessie J και οι LMFAO θα εμφανιστούν στα MTV EMA 2011!


ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ GRAMMY® ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ COLDPLAY
Η ΝΕΑ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ SUPERSTAR JESSIE J 
KAI ΤΟ PARTY ROCKING ΔΙΔΥΜΟ LMFAO 

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ 2011 MTV EMA!


H 18η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV



Το MTV μόλις ανακοίνωσε την ανανεωμένη λίστα με τους παγκόσμιους superstars που θα ανεβούν την σκηνή του Μπέλφαστ για τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS. Οι Coldplay, μία από τις μεγαλύτερες rock μπάντες παγκοσμίως, θα εμφανιστούν ‘ζεστοί’ μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «Mylo Xyloto». Ακόμα, το φαινόμενο της βρετανικής μουσικής σκηνής, Jessie J, που έχει φτάσει στο #1 σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, σε ένα μόλις χρόνο, θα ανέβει για πρώτη φορά στην σκηνή των ΕΜΑ! Το ντεμπούτο του στη σκηνή θα κάνει και το δίδυμο από το Los Angeles LMFAOμε το τραγούδι τους «Party Rock Anthem» το οποίο ακούγεται παντού και κατέκτησε την κορυφή των iTunes charts σε 19 χώρες.

Οι τρεις αυτοί μεγάλοι performers – που παράλληλα διεκδικούν βραβεία EMA σε πολλαπλές κατηγορίες – έρχονται να συμπληρώσουν την προηγούμενη ανακοίνωση του MTV για την εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers. Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας.


Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.


«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι υποψήφια για τρία βραβεία. Είναι σαν όνειρο, συνεχώς τσιμπάω τον εαυτό μου! Είναι μεγάλη τιμή να διεκδικώ το βραβείο του Best UK/Ireland Act μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Adele, Coldplay, Kasabian και η Florence», δήλωσε η Jessie J.

«Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που κάνουν έναν άνθρωπο σαν κι εμένα χαρούμενο -  πρώτο μια βουτιά σε ένα καυτό fondue και δεύτερο η υποψηφιότητα και εμφάνιση στα MTV EMA στο Belfast!» δήλωσε ο Redfoo των LMFAO.



Σχετικά με τους Coldplay:
Οι Coldplay - που αποτελούνται από τους Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion και Chris Martin - έχουν πουλήσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων επτά Grammy Awards και έξι Brit Awards. Το άλμπουμ του συγκροτήματος, «Viva La Vida», το 2008 ανέβηκε στη θέση #1 σε 36 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σχετικά με την Jessie J:
Από τότε που η Jessie J κέρδισε στα BBC Sound Polls του 2010 και το βραβείο Brits Critics Choice το 2011, έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια άλμπουμ και 6 εκατομμύρια singles παγκοσμίως. H Jessie J έχει εισβάλει και στη ζωντανή μουσική σκηνή με δύο sold-out περιοδείες και εμφανίσεις σε μια σειρά από φεστιβάλ όπως:  Glastonbury, Bestival και V Festival. Στις 7 Νοεμβρίου, η Jessie J αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο single της, το πολυαναμενόμενο  power-anthem «Who You Are».

Σχετικά με τους LMFAO:
Φέτος, όλος ο κόσμος ταρακουνιέται με το «Party Rock Anthem» των LMFAO. Μέχρι στιγμής, το ακαταμάχητο κομμάτι έχει μείνει πολλές εβδομάδες στην κορυφή του αγγλικού pop chart για τον Απρίλιο και Μάιο. Το «Party Rock Anthem» των LMFAO (featuring Lauren Bennett και GoonRock), είναι απλά η αρχή του Redfoo και του Sky Blu, για το επικείμενο νέο full-length άλμπουμ τους το «Sorry For Party Rocking» (Party Rock/will.i.am/Cherry Tree/Interscope).



Σχετικά με τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS:

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους EMA καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. Η Lady Gaga κυριαρχεί με έξι υποψηφιότητες στα 2011 MTV Europe Music Awards καθώς την ακολουθούν οι Katy Perry και Bruno Mars με τέσσερις. Οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars διεκδικούν βραβείο σε τρείς κατηγορίες ο καθένας. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon επίσης ξεχωρίζουν με τις υποψηφιότητες τους στα φετινά βραβεία EMA.
Οι Richard Godfrey και Bruce Gilmer είναι Executive Producers στα 2011 MTV EMA. Για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις των 2011 MTV EMA κάντε like στο EMA on Facebook και follow στο EMA Twitter. Για press kit επισκεφτείτε το press.mtvema.com.


Σχετικά με το MTV:

Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια νοικοκυριά, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials» - fans της μουσικής και των καλλιτεχνών - καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Το MTV αντανακλά και δημιουργεί pop κουλτούρα με το βραβευμένο του περιεχόμενο, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από τη ρεαλιστική απεικόνιση ιστοριών, τη μουσική ανακάλυψη και τον ακτιβισμό μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το MTV αποτελεί μέρος της Viacom International Media Networks, τμήμα της Viacom Inc (NYSE: VIA, VIA.B), ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους δημιουργούς προγράμματος και περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 2011 MTV EMA, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση: press.mtvema.com
from:www.mtvgreece.com