Translate

Friday, October 21, 2011

Το νέο album του T-Pain!


Ο T-Pain επιστρέφει. Μετά το πλατινένιο, radio hit single “Best Love Song” feat. Chris Brown και το γρήγορα ανερχόμενο single “5 O’ Clock” feat. Wiz Khalifa and Lily Allen, ο τραγουδιστής/rapper/παραγωγός T-Pain ανακοίνωσε στις αρχές τις εβδομάδας ότι η RCA Records θα κυκλοφορήσει το τέταρτο studio album του με τίτλο rEVOLVEr στις 5 Δεκεμβρίου 2011. Είναι η συνέχεια του πλατινένιου album από το 2008 με τίτλο Thr33 Ringz. Το  rEVOLVEr (οπτικά λέγεται rEVOLVEr για κάποιο λόγο), αναδεικνύει την εξέλιξη του T-Pain σαν καλλιτέχνης.

«Το rEVOLVEr περιλαμβάνει εξαιρετικό υλικό», δήλωσε ο T-Pain.  «Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα σε αυτό το album. Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι θα ήθελα να βάλω μέσα αλλά το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ότι θα αγγίξει όλους του fans μου και ακόμα περισσότερους», είπε ο τραγουδιστής. «Έχω αναπτύξει ένα νέο ακροατήριο από το υλικό της Taylor Swift, τα διαφημιστικά της Bud Light και της Toshiba μέχρι και το μικρόφωνο και το Application T-Pain. Υπάρχει μουσική για όλους σε αυτό το album αλλά σίγουρα παραμένει και ο κλασσικός T-Pain την ίδια στιγμή».

Είναι προφανές ότι ο T-Pain έχει άλλο ένα hit στα χέρια του με το δεύτερο single του album, το “5 O’ Clock” το οποίο είναι το Greatest Gainer στο Billboard Hot 100, ανεβαίνοντας στο #25 από το #62, την τρίτη εβδομάδα παρουσίας του στα charts. Το τραγούδι βρίσκεται επίσης στο #16 από το #47 στο Hot Digital Songs chart. Ενώ το τραγούδι συνεχίζει να ανεβαίνει στα charts, έχει λάβει και εξαιρετικές κριτικές. Το Pop Crush του έδωσε 3 ½ αστεράκια από 4 και έγραψε ότι το «‘5 O’Clock’ είναι ένα δυνατό track με φρέσκο, διαφορετικό ήχο από τα περισσότερα που παίζουν στο ραδιόφωνο αυτή τη στιγμή», ενώ ο  Perez Hilton το χαρακτήρισε «Τόσο ωραίο. Είμαστε εθισμένοι με αυτό το τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!».


Ο T-Pain που κατάγεται από το Tallahassee, της Florida έγινε γνωστός το 2005 με το debut album του Rappa Ternt Sanga και τα αξέχαστα singles “I’m Sprung” και “I’m N Luv (Wit A Stripper)”, ένα τραγούδι που  διατηρεί τον τίτλο του highest selling ring tone. Ο T-Pain συνέχισε την επιτυχία του με το επόμενο album του Epiphany το 2007, από το οποίο «βγήκαν» το #1 airplay record of the year, “Buy U a Drank” (featuring Yung Joc) και το εξαιρετικό #1 hit “Bartender”. Το 2008, ο T-Pain κέρδισε το πρώτο του Grammy για το Best Rap Song (για το “Good Life”) με τον Kanye West, το οποίο κέρδισε επίσης και BET βραβείο, στα οποία ήταν και ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες εκείνη την βραδιά. Από την κυκλοφορία του debut album του, ο T-Pain έχει κάνει παραγωγή και έχει συμμετάσχει σε παραπάνω από 45 top ten τραγούδια και 16 #1. Έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ανάμεσά τους 2 Grammy και συνεχίζει να επεκτείνει το brand του με νέες και εξαιρετικές ιδέες όπως την mobile app I Am T-Pain αλλά και το μικρόφωνο I Am T-Pain.
from:www.mtvgreece.gr