Translate

Monday, October 10, 2011

Αποθέωση της μουσικής του Michael Jackson σε μια συναυλία γεμάτη απουσίες…


Έγινε τελικά η συναυλία προς τιμήν του Michael Jackson στο Cardiff Stadium  της Ουαλίας, παράλληλα με την συνέχεια της δίκης του γιατρού Conrad Murray.
 Στην συναυλία έλαβαν μέρος γνωστοί pop stars, με το Lineup να διαμορφώνεται από τους: Christina Aguilera, Smokey Robinson, Gladys Knight, Leona Lewis, Jennifer Hudson, Cee Lo Green και μέσω video, η Beyonce.
 Στην σκηνή ανέβηκαν και τα 3/5 των Jackson 5, Marlon, Tito και Jackie για να ερμηνεύσουν την μεγάλη τους επιτυχία “Blame It On The Boogie” μαζί με το boy band Jls, ενώ ο Ne-Yo ερμήνευσε το θρυλικό “Billie Jean”παραδίδοντας μια εντυπωσιακή Moonwalk χορογραφία! Στην πιο φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή της βραδιάς, τα τρία παιδία του Michael Jackson, Prince, Paris,, Blanket ανέβηκαν στην σκηνή και η 13χρονη Paris είπε με χαρακτηριστική απλότητα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε μαζί σας τον πατέρα μας»
.
Αίσθηση πάντως, έκανε η απουσία της Janet και του Randy Jackson από την εκδήλωση, που έκριναν λάθος την διεξαγωγή μιας τέτοιας συναυλίας παράλληλα με την δίκη για την δολοφονία του Michael Jackson, ενώ είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Kiss, Black Eyed Peas και η ακύρωση της live streaming μετάδοσης από το Facebook. Βέβαια, ο Marlon Jackson με μια του δήλωση εξέφρασε το πραγματικό νόημα αυτής της συναυλίας: «Ο καθένας από εμάς, πενθεί διαφορετικά. Εδώ όμως ήρθαμε για να γιορτάσουμε την θετική πλευρά της ζωής και όλη αυτή την όμορφη μουσική που μας άφησε ο Michael.»
from:www.mtvgreece.gr