Translate

Wednesday, August 10, 2011

Κατηγορείται η… rap για τα επεισόδια στο Λονδίνο!

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Daily Mirror, Paul Rutledge εξαπόλυσε –άδικα- μια σειρά κατηγοριών ενάντια στην κουλτούρα της rap, κατηγορώντας το συγκεκριμένο είδος ως αιτία των διαδηλώσεων και των καταστροφών στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας.
Ο Rutledge έγραψε: «Η rap δοξάζει την βία και την απέχθεια προς την εξουσία (και τους γονείς), προωθεί τον καταναλωτισμό και την αγορά άχρηστων αντικειμένων και αγαπάει τα ναρκωτικά. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή για τους rappers είναι τα μοδάτα κινητά τηλέφωνα, τα ακριβά jeans και τα εντυπωσιακά trainers. Δεν είναι τυχαίο  ότι τα μαγαζιά που εμπορεύονται τέτοια αγαθά έπεσαν θύματα βανδαλισμού

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προέτρεψε να απαγορευτεί η «δηλητηριώδης rap» όπως την χαρακτήρισε, για να λάβει αμέσως απάντηση από τον rapper Professor Green (foto). O Green  έγραψε στο Twitter: «Ο Paul Rutledge είναι ένας καθυστερημένος, νομίζει ότι τα όλα τα προβλήματα θα λυθούν, αν φιμώσουν κι άλλο τις φωνές μας. Είναι πολύ εύκολο να μεταθέτεις την ευθύνη αλλού και να μην κριτικάρεις τον εαυτό σου. Εγώ και οι συνάδελφοι μου δεν έχουμε σκοπό να βλάψουμε την κοινωνία. Δεν δημιουργήσαμε εμείς τα επεισόδια.»
Δυστυχώς τις περισσότερες φορές, οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί αυτών των επεισοδίων πάντα την βγάζουν καθαρή…
from:www.mtvgreece.gr