Translate

Tuesday, August 2, 2011

Γνώρισε τον Example

Ο Example δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις – ειδικά τώρα! Με το άλμπουμ του Won’t Go Quietly «δεν πέρασε ήσυχα και αδιάφορα» αφού η μίξη electro, hip hop και dubstep μελωδιών σε κομμάτια όπως τα Watch the Sun Come Up, Won’t Go Quietly, Kickstarts ήταν καταλύτης και του επέφεραν τρία Top 5 singles στη Βρετανία και όχι μόνο. Οι κυκλοφορίες του Example γίνονται σε παραγωγή της Ministry of Sound – του κολοσσού της dance μουσικής – που έχει αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα και την Κύπρο, με τη Rockarolla Records.
Σε αυτή την The Playlist κυκλοφορία, συνεργάζεται με το DJ Wire, που δούλεψαν μαζί και στην sell out Βρετανική του περιοδεία.
Εδώ θα βρείτε αποκλειστικά το νέο single του Example Changed the Way you Kiss me και όλες του τις επιτυχίες συγκεντρωμένες σε μία σειρά από εκρηκτικά τραγούδια (από τους Kasabian, Booka Shade, Underworld, Steve Angello, The drums, Crystal Castles κ.α.) που εκφράζουν την ενέργεια, τη δυναμική και τις επιρροές του.
Ακούστε και δείτε το πρώτο single Changed the way you Kiss me του νέου The Playlist άλμπουμ του πιο hot Βρετανού dj-producer Example, που κατέκτησε την κορυφή του UK Top Chart, πουλώντας 115.000 αντίτυπα μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και παρέμεινε στο νούμερο 1 για δύο εβδομάδες.
Το Changed the way you Kiss me χαρακτηρίστηκε από τον Zane Lowe’s aka Zipper, ως το “πιο hot track του κόσμου”, ενώ στη συμπαραγωγή συμμετείχε και ο Michael Woods.
Στο The Playlist περιέχεται και το remix Changed the way you Kiss me (Tom Starr Remix), ανάμεσα σε πολλά άλλα hot tracks που θα βάλουν φωτιά στο dancefloor και θα μας ξεσηκώσουν, αυτό το καλοκαίρι.

from:www.poprocknews.gr