Translate

Wednesday, August 31, 2011

Σε συνεχή κίνηση ο Bruce Dickinson> Συνεργασία με τον Ian Anderson αλλά και ένας από τους πρώτους πιλότους στη Νέα Υόρκη μετά τον τυφώνα


Bruce_Dickinson_Museu

Ο μπροστάρης των Iron Maiden θα ενώσει τις φωνητικές του δυνατότητες με το φλάουτο του Ian Anderson (Jethro Tull) αλλά και την πάλαι ποτέ εξαίσια φωνή του Justin Hayward των Moody Blues για τις ανάγκες οικονομικής ενίσχυσης του Καθεδρικού Ναού του Canterbury. Η συναυλία θα γίνει στις 10 Δεκέμβρη και ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή σχεδόν σίγορη η συμμετοχή και του Jon Lord (Deep Purple/Whitesnake) αλλά ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων του τελευταίου δεν κατέστη δυνατή εξασφάλιση της συμμετοχής του.

Η παρουσία μάλιστα του Anderson στο ναό είναι σταθερή και ετήσια και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video παρακάτω τον ίδιο να διαβάζει αποσπάσματα από το κατά Λουκά ευαγγέλιο από την περσινή ανάλογη εκδήλωση.
Ο Bruce  όμως παραμένει αεικίνητος όπως είπαμε και πιο πάνω. Η τολμηρότητα του γνωστή όσο και (η επαγγελματική) δεινότητα του ως πιλότος, γι αυτό και θα είναι από τους πρώτους πιλότους που θα απογειωθούν από τη Νέα Υόρκη μετά την επέλαση του τυφώνα Irene. Ο Dickinson θα μεταφέρει 200 επιβάτες  για λογαριασμό της  Icelandic Airways από το αεροδρόμιο Newark του New Jersey (περιοχή που υπέστη σφοδρές καταστροφές από τον τυφώνα) στο Reykjavik της Ισλανδίας.
from:www.avopolis.gr