Translate

Wednesday, August 24, 2011

Σήμερα ξεκινάει η προβολή του “God Bless Ozzy” documentary στην Αμερική, σε περισσότερες από 400 αίθουσες  ανά την χώρα, με την προσμονή των metallheads να έχει χτυπήσει κόκκινο!
Ο Jack Osbourne, γιός του Ozzy και συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ εξομολογήθηκε στο Billboard  πως περιμένει ότι θα κριθεί η δουλειά του από το κοινό: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το κρίνει με δυο τρόπους. Είτε θα πουν «είναι ένα μάτσο χάλια!» είτε «είναι τέλειο!». Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη διάκριση.»

Το “God Bless Ozzy” θα κυκλοφορήσει σε DVD τον Δεκέμβριο, με 25 λεπτά πρόσθετου υλικού στην 90 λεπτών διάρκειας ταινία που έχουν σκηνοθετήσει οι Mike Fleiss – Mike Piscitelli, συλλέγοντας υλικό από σχεδόν 2.000 ώρες live εμφανίσεων του Ozzy και συνεντεύξεων με τον ίδιο, με μέλη της οικογένειας, των φίλων, πολλών μουσικών αλλά και της συζύγου/manager του Ozzy, Sharon Osbourne. 
 O Οzzy Osbourne έχει αναφερθεί πολλές φορές στον δικό του διακριτικό ρόλο για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ: «Όταν ο Jack μου είπε για την ιδέα του, το πρώτο πράγμα που του ζήτησα ήταν να μην κάνει αυτή την ταινία για να με ευχαριστήσει. Ήθελα να κάνει αυτό ακριβώς που είχε στο μυαλό του.»
from:www.mtvgreece.gr