Translate

Friday, August 5, 2011

Adam Lambert: Η ζωή μετά το American Idol, το νέο album και ο γάμος!

Ο νικητής του American Idol (season 8)  και ταλαντούχος pop star Adam Lambert φιλοξενήθηκε από το VH1 σε ένα από τα επεισόδια της σειράς “Behind The Music” και αναφέρθηκε σε αυτό μέσα από συνέντευξη του στο “Us Weekly”.
 O Lambert δήλωσε ότι το πορτραίτο του από το VH1 προσφέρει μια «πιο βαθιά, πιο προσωπική οπτική» στην ζωή του και ότι η είσοδος του και η γρήγορη άνοδος στους κορυφαίους του American Idol δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία: «Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολες, ένοιωθα πολύ αποπροσανατολισμένος. Δεν ήταν εύκολο να βρίσκομαι διαρκώς μπροστά από τις κάμερες και να με σχολιάζουν όλοι. Τελικά κατάφερα να σταθώ σε αυτή την βιομηχανία με τα δικά μου όπλα.»

 Όσο για το δεύτερο προσωπικό του album, εκεί σίγουρα θα επικρατήσει η ειλικρίνεια. Ο ίδιος εξηγεί: «Το νέο album είναι διαφορετικό, έχει ένα πιο σοβαρό τόνο. Σίγουρα υπάρχουν δυνατά, χορευτικά κομμάτια κι εδώ. Αλλά αυτό το album είναι λιγότερο φανταχτερό και περισσότερο ειλικρινές. Μια αναζήτηση του αληθινού μου εαυτού.»
Οι φήμες πάντως, θέλουν τον Adam Lambert να σκέφτεται σοβαρά τον γάμο με τον σύντροφο του, Sauli Koskinen καθώς νομιμοποιήθηκαν πλέον οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φίλου στην Νέα Υόρκη. Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες: «Όχι δεν νομίζω να παντρευτώ, τουλάχιστον όχι σύντομα.»Stay Tuned για το νέο album!from:www.mtvgreece.gr