Translate

Thursday, August 25, 2011

«Υπονοούμενα» διάλυσης από τους 30 Seconds To Mars;

Μια καινούρια, λίγο διαφορετική πραγματικότητα περιμένει τους φίλους των 30 Seconds To Mars καθώς σύμφωνα με δηλώσεις  του Jared Leto, ο συνδυασμός επίπονων ηχογραφήσεων (για το “This Is War”) με παγκόσμια περιοδεία δεν είναι κάτι που θα ήθελαν να ξανακάνουν.
Ο Jared Leto δήλωσε στο περιοδικό Kerrang: «Πολλοί καλλιτέχνες είτε φτάνουν στην κορύφωση της καριέρας τους είτε καίγονται. Μας πήρε δυο χρόνια να ηχογραφήσουμε το “This Is War” και άλλα δυο χρόνια η περιοδεία. Θέλουμε να κάνουμε ξανά κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω.»

 Το μέλλον των 30 Seconds To Mars παραμένει θολό. Όποτε τι μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια από το συγκρότημα του Jared Leto; Σίγουρα υπάρχει καινούριο υλικό: «Αυτό που με ενθουσιάζει είναι το να έχω την ευκαιρία να ανακαλύπτω ξανά και ξανά καινούρια πράγματα, από δίσκο σε δίσκο. Η ανάγκη για νέα δημιουργία βρίσκεται πάντα μέσα μου. Μπορούμε να κάνουμε ένα dance δισκο, ένα dubstep δίσκο, ένα punk δίσκο, όλα είναι πιθανά. Το “This Is War” ήταν μια άφιξη για εμάς, καλλιτεχνική και προσωπική.»
Οι 30 Seconds To Mars αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουν στο Leeds και στο Reading Festival.
from:www.mtvgreece.gr