Translate

Thursday, August 18, 2011

O Tommi Iommi αποκλείει το ενδεχόμενο επανένωσης των Black Sabbath!

Μια δήλωση του κιθαρίστα Tommi Iommi στην εφημερίδα Birmingham Mail, που αναφερόταν σε μια επανένωση των Black Sabbath για την δημιουργία νέων tracks προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των metal fans.
Είχε πει: «Πραγματικά ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει το νέο μας υλικό. Όλα όσα έχουμε γράψει είναι πολύ κοντά στον παλιό ήχο των Sabbath, από την εποχή που ξεκινούσαμε.» 
 Όμως ο ίδιος ο Tommy φρόντισε να διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της δήλωσης του, μέσα από το επίσημο site του:
«Λυπάμαι που ένας δημοσιογράφος του Birmingham που εμπιστευόμουν, διάλεξε αυτή την στιγμή, για να δημοσιοποιήσει μια συζήτηση που είχαμε τον περασμένο Ιούνιο και να την κάνει να φαίνεται σαν να μιλήσαμε χθες για μια επανένωση των Sabbath.»
Ο Iommi συνέχισε λέγοντας: «Εκείνη την εποχή, προσπαθούσα να προωθήσω την έκθεση “Home Of Metal” και απαντούσα με απλές εικασίες στην ερώτηση που μου έκαναν συνεχώς «Θα επαινεθείτε κάποια στιγμή». Χάρη στο internet, κάποια τυχαία λόγια μου μετατράπηκαν σε επίσημη δήλωση επανένωσης του group. Ζητώ συγνώμη από τους φίλους μου, Ozzy, Geezer, Bill. Θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα.»
from:www.mtvgreece.gr