Translate

Friday, August 10, 2012

Ρώσος πολιτικός για την Madonna: "Όταν μια π**τανα μεγαλώνει, προσπαθεί να διδάξει ηθική"


Είναι ξεκάθαρο πως η Madonna έχοντας κλείσει τρεις δεκαετίες στo pop stardom, έχει αναγάγει σε "επιστήμη" την τέχνη της πρόκλησης και της δημιουργίας συζητήσεων για κάθε της πράξη. Η πρόσφατη δημόσια εκδήλωση υποστήριξης από την Madonna προς το συγκρότημα Pussy Riot, όταν σε συναυλία της αποκάλυψε body paint με το όνομα του συγκροτήματος στην πλάτη της, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την κυβέρνηση της Ρωσίας!

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος αντιπρόεδρος Dmitry Rogozin, σχολίασε την κίνηση της Madonna, γράφοντας  στο Twitter: "Όσο μεγαλώνει, κάθε π***ανα προσπαθεί να διδάξει ηθική". Όταν ένας fan της Madonna επιχείρησε να του απαντήσει, τουιτάροντας: "Η Madonna έκανε μια κίνηση ελευθερίας, κάτι που δεν έχουμε εμείς, με όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα από τα κρατικά τηλεοπτικά κανάλια." Ο Rogozin απάντησε: "Ας βγάλει τον σταυρό που φοράει κι ας βάλει επιτέλους κανένα εσώρουχο!"
Να θυμίσουμε πως οι Pussy Riot κατηγορούνται για χουλιγκανισμό που προήλθε από θρησκευτικό μίσος, ύστερα από την κίνηση τους να τραγουδήσουν live το τραγούδι-καταγγελία προς τον πρόεδρο Putin "Punk Prayer". Το συγκρότημα των Nadezhda Tolokonnikova, Maria Alyokhina, Yekaterina Samutsevich, αντιμετωπίζει ποινή τριετούς φυλάκισης.
from:www.mtvgreece.gr