Translate

Monday, August 6, 2012

O Elton John επιτίθεται στην Madonna - επαινεί την Lady Gaga!


Εϊναι γεγονός πως ο Elton John και η Madonna δεν τρέφουν ιδίαιτερα αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης, ο ένας για τον άλλο. Η κυριότερη αφορμή αυτής της κόντρας, ήταν η υποψηφιότητα της Madonna στις περσινές Χρυσές Σφαίρες για το τραγούδι "Masterpiece" της ταινίας "W.E" που σκηνοθέτησε η ίδια, αφήνοντας έξω το ντουέτο του Εlton με την Lady Gaga για το "Gnomeo and Juliet".
Σε συνέντευξη του για γνωστό βρετανικό talk show, o Elton μίλησε με την Madonna με τα πιο σκληρά λόγια, λέγοντας πως "η καριέρα της έχει ήδη τελειώσει", ενώ είχε και μια ψύχραιμη κριτική για το νέο της album και την περιοδεία.

Είπε: "Αν η Madonna είχε λίγη κοινή λογική, θα έβλεπε πως είναι αρκετά μεγάλη για την dance και θα προσπαθούσε να κυκλοφορήσει καλούς pop δίσκους, οπως ήταν το "Ray Of Light" και να είναι μια καλή pop τραγουδίστρια, κάτι που μπορεί να κάνει τέλεια." Επίσης, ο Elton αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Lady Gaga, που είναι πλέον νονά του γιού του, Zachary: "Eίναι καταπληκτική. Όπου κι αν βρίσκεται πάντα μου τηλεφωνεί και μου στέλνει μηνύματα ρωτώντας για τον Zach. Όταν είναι εδω, της αρέσει πολύ να τον κάνει μπάνιο και να του τραγουδάει!"
Είναι η πρώτη δημόσια κριτική προς την Madonna, από έναν συνθέτη που μετράει περισσότερο από σαράντα χρόνια στην pop/rock. Θα απαντήσει η Madonna;
from:www.avopolis.gr