Translate

Friday, April 20, 2012

Ας τους πει καποιος οτι αυτη η φαρσοκωμωδία με τα ολογραμματα πρεπει καπου να σταματησει!! Και ο Michael Jackson σε περιοδεια με τους Jackson Five!!!!!!


Αφού έγινε η αρχή με τον Tupac, στην συνέχεια μπορείτε να φανταστείτε πόσες "αναστάσεις" μας περιμένουν..
.Ο αδελφός του Michael Jackson, Jackie, αποκάλυψε στο Pink Is The New Blog, ότι τα τέσσερα αδέλφια Jermaine, Tito, Jackie, Marlon προετοιμάζουν μια νεα περιοδεία με τίτλο "Unity" όπου θα τιμήσουν με live εμφανίσεις την μουσική κληρονομιά της οικογένειας Jackson.
Στην συνέχεια όμως, ίσως να δούμε και τον Michael Jackson να συναντά ξανά τα αδέλφια του! Ο Jackie δήλωσε: "Θα θέλαμε να ήταν πολύ και ο Michael μαζί μας στην περιοδεία, αλλά είμαι σίγουρος ότι πνεύμα του θα είναι μαζί μας." Πότε όμως θα είναι τελικά μαζί τους ο Michael; o Jackie εξήγησε ότι ένα ολόγραμμα του Michael μπορεί να γίνει μέρος της επόμενης περιοδείας των τεσσάρων αδελφών, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album στην εταιρεία Motown, πιθανότατα το 2013.
Είπε: "Σίγουρα την επόμενη χρονιά θα μπορούμε να έχουμε μαζί μας τον Michael έστω και με αυτό τον τρόπο, θα είναι σίγουρα υπέροχο! Είχαμε και παλαιότερα αυτή την ιδέα, στις παραστάσεις του Cirque De Soleil, αλλά τελικά δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί."
Το σίγουρο είναι ότι αυτή την εποχή τα αδέλφια προετοιμάζονται πυρετωδώς για την νεα τους περιοδεία "Unity" διαλέγοντας τα καλύτερα τραγούδια για να τιμήσουν την μνήμη του αδελφού τους αλλά και της συνολικής ιστορίας των Jackson Five!
from:www.mtvgreece.gr