Translate

Tuesday, April 17, 2012

Αποκάλυψη: Ο Kurt Cobain ετοίμαζε solo album λίγο πριν τον θάνατο του!


Ο Eric Erlandson, πρώην κιθαρίστας των  Hole και φίλος των Courtney Love - Kurt Cobain, σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ο Kurt λίγο πριν πεθάνει, προετοίμαζε μια solo δισκογραφική δουλεία, που ίσως άλλαζε την ροή της σύγχρονης μουσικής.
 Με αφορμή την κυκλοφορία του νεου του βιβλίου με τίτλο "Letters To Kurt", ο Erlandson μίλησε στο Fuse.tv για τα τραγούδια του Kurt που δεν ακούσαμε ποτέ: "Η κατεύθυνηση του ήταν να δουλέψει πάνω σε ένα solo album με εντελώς διαφορετικά άτομα. Ήμουν ενθουσιασμένος με αυτά που είχα ακούσει. Είχα την τύχη να τον ακούσω να παίζει μπροστά μου τα νεα του τραγούδια. Γι`αυτό είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν έφυγε από την ζωή. Είχα στο νού μου πως "Τώρα δεν έκοψε απλά μια ζωή, αλλά και ένα μήνυμα για τον κόσμο. Ποιός ξέρει που θα πήγαινε η μουσική μετά από αυτό;"

Το ενθαρρυντικό όλης αυτής της υπόθεσης, σύμφωνα με τον Eric Erlandson, είναι ότι αυτό το μουσικό "χρυσορυχείο" ίσως κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί στα αυτιά των fans: "Έχω ακούσει πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω κάποια "ωμά", ακουστικά demos και αυτό θα είναι κάτι αρκετά προσωπικό και πιο έντονο συναισθηματικά από το box set που κυκλοφόρησε το 2004 ("With The Lights Out"). Υπήρχαν και τότε αυτά τα demos αλλά δεν είχαν παρουσιαστεί στο κοινό."
Πρόσφατα οι Krist Novoselic - Dave Grohl μπήκαν ξανά στο studio μαζί με τον παραγωγό Butch Vig ("Nevermind" Nirvana) για να δουλέψουν πάνω σε νέο μουσικό υλικό για το ντοκυμαντέρ των Sound City Music Studios.
from:www.mtvgreece.gr