Translate

Monday, April 9, 2012

Ο Bono και η παρέα του θέλουν να γίνουν pop boyband…!!!!!


Οι U2 αποφάσισαν να γίνουν λίγο πιο pop εμπορικοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα που τους θέλουν να δουλεύουν με τους συνθέτες και τους στιχουργούς του boyband One Direction.
Bono και η μπάντα του αποφάσισαν να επαναπροσδιορίσουν την μουσική τους και να το γυρίσουν στο πιο pop ρεπερτόριο ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν ξανά τα charts, συνεργαζόμενοι με τον Σουηδό συνθέτη και στιχουργό Carl Falk.
Τον περασμένο Οκτώβρη ο Bono παραδέχτηκε ότι ο τελευταίος τους δίσκος "No Line On The Horizon" δεν εμπεριείχε τόσες πολλές επιτυχίες και ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν σαν μπάντα είναι να κάνουν καινούργια πιο mainstream μουσική. Έτσι, έχοντας στο μυαλό τους ότι το νούμερο ένα boyband αυτή την εποχή είναι οι One Direction φήμες θέλουν τους U2 να πλησιάζουν τους συντελεστές του νέου συγκροτήματος.

O ίδιος ο Falk δήλωσε: "Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά θα κάνουμε κάτι με τους U2."
Για την ιστορία ο Carl Falk βρίσκεται πίσω από επιτυχίες όπως "Starships" της Nicki Minaj και "What makes You Beautiful" των One Direction, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει με τους Westlife, τους Boyzone και τον Labrinth.
from:www.mad.tv