Translate

Tuesday, April 3, 2012

Duran Duran στην Ελλάδα !!!!!!


Tα απόλυτα pop icons, ανακοινώνουν την καλοκαιρινή τους συναυλία στην Θεσσαλονίκη!!!!
Αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Καλοκαιρινής τους Περιοδείας, για την υποστήριξη του στούντιο άλμπουμ, ‘ALL YOU NEED IS NOW’

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η online προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 ώρα 14:00 στο www.ticketsercives.gr, www.123tickets.gr

Είναι γεγονός !


Το θρυλικό ποπ γκρουπ, Duran Duran, θα εμφανιστεί για μία  και μόνο συναυλία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας σαν σταθμό της πανευρωπαικής περιοδίας του την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί!
Η πιο...”pop” πόλη της Ελλάδας, υποδέχεται τα πιο λαμπερά pop είδωλα σε μια βραδιά που θα γράψει ιστορία.

Οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας «έσπασαν ταμεία» και ολοκληρώθηκαν μέσα σε επευφημίες και χαμόγελα δηλώνοντας την δυναμική σχέση αγάπης ανάμεσα στο Ελληνικό κοινό και την απαστράπτουσα ποπ συμμορία!
Μια μαγική βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, τόσο μεταφορικά όσο και ...κυριολεκτικά, καθώς δεν είναι λίγοι οι Duran φανς που με αυτή την είδηση σίγουρα ετοιμάζουν «καυτή» εξόρμηση στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.
Save the date: 6 Ioυλίου 2012!

Η προπώληση για το show της Θεσσαλονίκης ξεκινά online την Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 14:00 το μεσημέρι από τα www.123merch.gr και www.ticketsercives.gr. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από τα φυσικά σημεία πώλησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Γενική Είσοδος:
Προπώληση 35 €Ταμείο 38 €

Τα μέλη της Duran Duran VIP fan community θα έχουν ειδικά προνόμια τα οποία και σύντομα θα ανακοινωθούν.
Θα είναι η πρώτη φορά που οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.
from:www.poprocknews.gr