Translate

Monday, April 2, 2012

H Madonna γκρεμίζει την Adele από την κορυφή των charts;


Τελικά οι προβλέψεις που ήθελαν την Adele να παραμένει για ακόμα μια εβδομάδα στην κορυφή τουBillboard Album Chart, διαψεύδονται πλήρως.
Η Madonna με το “MDNA” και συνολικές πωλήσεις που ενδέχεται και να ξεπεράσουν  τα 300.000 αντίτυπα, θα είναι το επόμενο #1, ενώ ο Lionel Riche με το νέο του “Country & Duets” album προβλέπεται να πλασαριστεί στο #2 με τα δεδόμενα των μετρήσεων της Nielsen SoundScan. 
Αν και το διάγραμμα των μετρήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας δείχνει τον Lionel Richie να προηγείται σε πωλήσεις, η Madonna αναμένεται να τον ξεπεράσει στο τελικό αποτέλεσμα, μέσα από τις promotional –concert ticket+album- πωλήσεις της που δεν συμπεριλαμβάνονται στην συγκεκριμένη μέτρηση.

 Στο #3 του Billboard Chart θα βρεθούν οι Shinedown με το album “Amaryllis” ενώ το “21” της Adele θα κατρακυλύσει στο #4, με το soundtrack του “Hunger Games” και το “Up All Night” των One Direction να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη τετράδα...Δείτε πως διαμορφώνεται το Nielsen SoundScan Building Chart μέχρι στιγμής. Το νέο top 10 του Billboard Chart θα αποκαλυφθεί το πρωί της Τετάρτης 4 Απριλίου
1 NEW Lionel Richie "Tuskegee"
2 NEW Madonna "MDNA"
3 NEW Shinedown "Amaryllis"
4 2 Adele "21"
5 1 Soundtrack "The Hunger Games"
6 4 One Direction "Up All Night"
7 31 Katy Perry "Teenage Dream"
8 NEW The Used "Vulnerable"
9 6 Bruce Springsteen "Wrecking Ball"
10 16 Luke Bryan "Tailgates & Tanlines"
from:www.mtvgreece.gr