Translate

Tuesday, April 24, 2012

Ο Drake τα "χώνει" σε Pitbull - David Guetta!


O Drake δεν έχει να πει και τα καλύτερα λόγια για τους rappers που προσπαθούν να απευθυνθούν σε ένα mainstream dance ακροατήριο και με αυτό τον στόχο συνεργάζονται συνήθως με τον David Guetta ή τον Pitbull.
O Drake δήλωσε στην NME (μέσω του Boombox): "Για μενα η μουσική του David Guetta δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το είδος μουσικής. Αυτός είναι ένας ήχος που αφορά άλλους καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται για παγκόσμια επιτυχία στα charts και θέλουν να το πετύχουν συνεργαζόμενοι με τον Pitbull  και τον David Guetta. Eγώ αν θέλω να ταρακουνήσω τα clubs θα παω σε έναν παραγωγό όπως ο Jamie XX (των The XX) και θα του πω: "Κοίτα, θέλω να φέρουμε τα πάνω-κάτω στα clubs. Αλλά θέλω να γίνει με ψυχή και με αξιοπρέπεια."

Ο David Guetta πάντως, έχει υπερασπιστεί αρκετές φορές τις παραγωγές του, δηλώνοντας στο περιοδικό ΧΧL: "Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί αυτή την αρνητική ενέργεια της urban μουσικής και θέλει να γυρίσει στην χαρά των parties των πρώτων ημερών της hip hop. O κόσμος χρειάζεται λίγη χαρά, μια ευκαιρία για να ξεφύγει από τα βάσανα. Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι χαζό ή ανόητο."
from:www.mtvgreece.gr