Translate

Thursday, February 23, 2012

The-Dream: "H Rihanna ήθελε να γίνει το ντουέτο με τον Chris Brown"


O παραγωγός The-Dream έριξε φως στο μυστήριο της συνεργασίας Chris Brown-Rihanna, αποκαλύπτοντας στο Billboard ότι η Rihanna ήταν εκείνη που ήθελε να γίνει το ντουέτο και έκανε τα αδύνατα-δυνατά για να συμβεί!
Δήλωσε στο Billboard: "Για μένα όλα είναι μουσική και στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπήρχαν δυο ταλαντούχοι άνθρωποι που ήθελαν να συνεργαστούν. Χρειάζεται να έχεις και δύναμη να συγχωρείς, όταν θέλεις να πιστέψεις σε έναν άνθρωπο. Το ντουέτο ήταν ιδέα της Rihanna.  Μου είπε απλά "θέλω να το κάνω" και λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε στο studio και ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση." Στην συνέχεια, ο The-Dream αναφέρθηκε στην συμφιλίωση της Rihanna με τον Chris Brown, τονίζοντας πως "Όλα έχουν να κάνουν με την συγχώρεση. Πως μπορούμε να λέμε ότι είμαστε ένα έθνος ανθρώπων που ξέρουν να συγχωρούν όταν στην πράξη αρνούμαστε να το κάνουμε;"
Ελπίζουμε αυτές οι κουβέντες "ομόνοιας" και "μεγαλοψυχίας" του The-Dream να αλλάξουν γνώμη σε όσους έχουν κατακλύσει το Internet με ανέκδοτα γι`αυτή την συνεργασία...
from:www.mtvgeece.gr