Translate

Monday, February 6, 2012

Η M.I.A. σήκωσε το δάχτυλο, το NBC ζητά συγνώμη


Μια "κακή" χειρονομία της M.I.A. κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της μαζί με την Madonna στο ημίχρονο του Super Bowl, αναστάτωσε το NBC, που εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από τους τηλεθεατές.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε on stage μαζί με την Nicki Minaj και την Madonna για το νέο single της τελευταίας “Gimme All Your Luvin” στο οποίο συμμετέχει. Αντισυμβατική όμως όπως πάντα κατάφερε να κλέψει την παράσταση, όταν ενώ τραγουδούσε και οι κάμερες ήταν πάνω της, σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο σε εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το event.
Μετά το 2004 και την επεισοδιακή εμφάνιση της Janet Jackson και του Justin Timberlake, η εικόνα μεταδίδεται με ένα delay λίγων δευτερολέπτων, έτσι ώστε να αποκλείονται από την οθόνη τυχόν ευτράπελα.
Στο απολογητικό μήνυμα του, το NBC αναφέρει: “Η παραγωγή του show στο ημίχρονο ανήκει στο NFL.Το σύστημά μας άργησε να εντοπίσει την ακατάλληλη χειρονομία και ζητάμε συγνώμη στους θεατές. Υπήρξε ένα πρόβλημα στο σύστημα καθυστέρησης του NBC. H κίνηση αυτή ήταν ανάρμοστη, απογοητευτική και ζητάμε συγνώμη στους fans.”
from:www.poprocknews.gr