Translate

Saturday, February 25, 2012

Ο απαξιωτικός τίτλος περιοδικού που εξόργισε την Lady Gaga!


Η μουσική εφημερίδα NME ποτέ δεν είχε ιδιαίτερα «ζεστά» αισθήματα για τους pop stars και είναι γνωστή η –πρός την rock- κατεύθυνση των δημοσιευμάτων της. Αυτή την φορά όμως προκάλεσε έντονα το κοινό μιας από τις stars της σύγχρονης pop με το πιο φανατικό ίσως κοινό που υπάρχει αυτή την στιγμή!
Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία τεύχους που φιλοοξενούσε στο εξώφυλλο του μια εντυπωσιακή photo της Lady Gaga, η NME ανέβασε μια λίστα με τα «10 πιο υποκριτικά albums” στην ιστορία της μουσικής, βάζοντας στην κορυφή το “Born This Way” της Lady Gaga!

 Τα κριτήρια γι` αυτή την επιλογή σύμφωνα με την NME είναι: «Μια κεντρική ιδέα χωρίς  νόημα,  τραγούδια γεμάτα μεγαλεπίβολες δηλώσεις και ένα γελοίο εξώφυλλο»
 Στην λίστα, όπου υπήρχαν και κυκλοφορίες των Pete Townsend, Kiss, Lou Reed feat.Metallica (το “Lulu” φυσικά!) ο συντάκτης περιγράφει την Lady Gaga εποχής “Born This Way” ως: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Lady Gaga ήταν η πιο συναρπαστική pop star του πλανήτη. Μέτα, στο “Born This Way” φάνηκε να πιστεύει τον δικό της μύθο, να πείθεται ότι έχει ένα μήνυμα να μοιραστεί και να δημιουργεί ένα album με βαρυσήμαντα anthems που το μόνο που δείχνουν ότι η απόλαυση της μουσικής έχει φύγει από το κτήριο.»
 Η Lady Gaga απάντησε μέσα από το Twitter στους χαρακτηρισμούς της NME λέγοντας: Με την ειρωνία του να έχω κερδίσει τον τίτλο του «Πιο υποκριτικού album στην ιστορία της μουσικής» από όχι κάποιο τυχαίο περιοδικό αλλά την NME,  θα γελάσω και θα επιστρέψω στον «ναρκισσισμό».
from:www.mtvgreece.gr