Translate

Friday, February 17, 2012

Αdele: «Αν ξαναδώ τον πατέρα μου θα τον φτύσω στα μούτρα!»


Πέρα από τις εντυπωσιακές ερμηνείες και τα μελωδικά τραγούδια, η Adele δεν διστάζει να ανοίγει την καρδιά της και να φανερώνει ακόμα και τις πιο σκοτεινές πλευρές της ζωής της. Σε συνέντευξη της στηνVogue Μαρτίου έγινε αναφορά στον πατέρα της, Mark Evans, ooποίος την περασμένη χρονιάπούλησε μια προσωπική της ιστορία στην εφημερίδα The Sun.
 Η Αdele αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας: "Την στιγμή που ήμουν έτοιμη να δημιουργήσω ξανά μια σχέση μαζί του, με αυτό που έκανε τα διέλυσε όλα!Δεν πρόκειται να με ξαναδει ή να ακούσει για μένα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μένα από το να  δωροδοκείται ο πατέρας μου από τον Τύπο...Με έκανε να θυμώσω απίστευτα!"

Oι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί:"Πως τόλμησε μετά από δέκα χρόνια που είχε να με δει, να βγαίνει και να λέει: «Μάλλον το πρόβλημα που έχει η Adele με τους άντρες προέρχεται από μένα» και στο τέλος να έχει το θράσος και να συμπληρώνει: «Την αγαπάω πολύ». Ε λοιπόν θα προτιμούσα να έχει το θάρρος να μου το πει από κοντά και όχι από μια εφημερίδα! Αν τον ξαναδώ θα τον φτύσω στα μούτρα!» Κανόνας: Δεν πληγώνουμε την Adele! Κανόνας 2: Δεν «δίνουμε» τα παιδιά μας για χρήματα...
from:www.mtvgreece.gr