Translate

Wednesday, February 29, 2012

Beyonce - Gwyneth Paltrow μαζί σε ταινία!


Ο δημιουργός του "Glee" Ryan Murphy, προέρχεται από μια δυναμική παρουσία στην μεγάλη οθόνη, όταν σκηνοθέτησε το "Eat Pray Love" με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts, που προβλήθηκε το 2010. Στην συνέχεια η επιτυχία του "Glee" τον καθιέρωσε στην μικρή οθόνη και το "American Horror Story" απέδειξε ότι μπορει να κινηθεί σε πολλά θεματικά "ταμπλώ".
 Τώρα, ο Murphy σχεδιάζει την επαναφορά του στον κινηματογράφο, με το project "One Hit Wonders"! Πρόκειται για μια ταινία που διηγείται την περιπέτεια τριων τραγουδιστριών, που υποδύονται οι Reese Witherspoon, Cameron Diaz και Gwyneth Paltrow, οι οποίες είχαν από ένα μεγάλο hit στην δεκαετία του 90 και μετά εξαφανίστηκαν! Τελικά οι τρεις τους αποφασίζουν να επανέλθουν στην δισκογραφία, σχηματίζοντας ένα supergroup!
Στο cast θα συμμετέχει η Beyonce, ενώ το είδος της ταινίας, θα κινείται κοντά στα πρότυπα του "Glee". Μια ακόμα έκπληξη αφορά την συμμετοχή του κωμικού performer και μέλους των Lonely Island, Andy Sanberg που θα έχει τον δικό του ρόλο και θα γράφει και την μουσική.
from:www.mtvgreece.gr