Translate

Wednesday, September 14, 2011

Ατύχημα στο φημισμένο Red Rocks

Μπορεί εμείς στην Ευρώπη να το γνωρίζουμε από τη συναυλία και το δίσκο των U2 αλλά η αλήθεια είναι ότι Αμφιθέατρο του Red Rocks στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών έχει φιλοξενήσει δεκάδες ονόματα από τελείως διαφορετικά φορμά μουσικής και αν μιλάμε για  rock n roll και μόνο τους Beatles, Jimi Hendrix και Grateful Dead να αναφέρουμε, φτάνει για να καταδειχθεί η ιστορική σπουδαιότητα του… Να όμως που το χτύπησε και αυτό η κατάρα που θέλει πολλές φετινές αμερικάνικες συναυλίες να εγκυμονούν κινδύνους για τους θεατές. Αυτή τη φορά δεν κατέπεσε η σκηνή (εξάλλου στο συγκεκριμένο τόπο συναυλιών μιλάμε για μόνιμη κατασκευή) αλλά κατά τη διάρκεια της συναυλίας των STS9 (πολύ διάσημοι στην Αμερική για τοις συναυλίες τους που συνδυάζουν ηλεκτρονικά μέσα με funk και jazz πινελιές) το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου,  βράχοι κατέπεσαν από τα πλαϊνά του θεάτρου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 7 άνθρωποι.
Η χειρότερη περίπτωση είναι αυτής της 34χρονης Jennifer Ackerman που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου και πολλές εκδορές σε όλο της το πρόσωπο.
Οι υπεύθυνοι του θεάτρου δηλώνουν ότι το Red rocks είναι απόλυτα ασφαλές και εκφράζουν αμφιβολίες για το αν ήταν φυσική η κατολίσθηση. Η αστυνομία θα εκδώσει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα διεξάγει έρευνα.
from:www.avopolis.gr