Translate

Thursday, September 29, 2011

Μοby εναντίον αεροπορικής εταιρείας

Έξαλλος είναι ο Moby με την αεροπορική εταιρία Southwest και καλεί τον κόσμο μέσω twitter να μην την επιλέγει για τις πτήσεις του. Ο λόγος;
Οι αμερικανικές αερογραμμές πέταξαν έξω την ομοφυλόφιλη ηθοποιό Leisha Hailey και τη σύντροφό της, γιατί φιλιούνταν μέσα στο αεροσκάφος...! Η αεροσυνοδός έδειξε την έξοδο στις δύο γυναίκες,  μετά από τα παράπονα επιβατών για τη δημόσια έκφραση των συναισθημάτων τους.
Η Hailey δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και απαίτησε την συγνώμη των υπευθύνων της εταιρίας, ενώ προέτρεψε την ομοφυλοφιλική κοινότητα να μποϋκοτάρει την Southwest! Η καμπάνια της βρήκε πολλούς υποστηρικτές, μεταξύ αυτών και την κόρη του Ozzy Osbourne, Κelly και προσφάτως τον Moby.

Στο παρελθόν η εταιρία είχε κατεβάσει από σκάφος της τον σκηνοθέτη Kevin Smith λόγω των....κιλών του, ενώ πριν μερικές μέρες τον μπελά του βρήκε και ο Billie Joe Armstrong των Green Day, όταν του είπαν πως δεν μπορεί να πετάξει γιατί το παντελόνι του ήταν πολύ... χαμηλοκάβαλο...!!!

Ο Μοby έγραψε στο twitter: “Η Southwest πετάει έξω από αεροπλάνο της ανθρώπους για λόγους όπως: Φιλιά, χαμηλοκάβαλα παντελόνια και περιττά κιλά. Οπότε: μποϋκοτάρετε την Southwest.
from:www.poprocknews.gr