Translate

Wednesday, September 28, 2011

Guns N' Roses, Joan Jett και Cure στις υποψηφιότητες για το Rock & Roll Hall of Fame 2012


Μπορεί συγκροτήματα όπως οι Rush και οι Kiss ή καλλιτέχνες όπως ο Willie Nelsonνα μην έχουν προταθεί ποτέ, μπορεί πέρυσι οι Bon Jovi και ο LL Cool J αν και υποψήφιοι δεν κατάφεραν να εισαχθούν αλλά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι κάθε χρόνο δεν δημιουργεί αγωνία (σε συγκροτήματα και οπαδούς) η αναγγελία της λίστας υποψηφιοτήτων.
Να θυμίσουμε ότι για να έχει τη δυνατότητα κάποιος να είναι υποψήφιος πρέπει να έχουν συμπληρωθεί πάνω από 25 χρόνια από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία. Η καθιερωμένη ετήσια τελετή θα λάβει και το 2012 χώρα στο Κλήβελαντ, όπου και βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του Rock and Roll Hall of Fame, θα γίνει στις 14 Απριλίου.
Εκτός λοιπόν των  Guns N' Roses και Cure, υποψήφιοι είναι οι hip-hopers Eric B. καιRakim και όπως αναφέραμε και στον τίτλο η Joan Jett αλλά και οι επιτυχημένες εμπορικά Heart.


Όπως σχολίασε ο πρώη G’N’R  Slash σχετικά με τις φετινές υποψηφιότητες «Αν δεν περάσεις στο Hall of Fame, δεν είναι κάτι που πρέπει να σε στεναχωρεί. Φυσικά και είναι ωραίο να σε αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι σου [η επιτροπή αποτελείται από μουσικούς/καλλιτέχνες] αλλά αν δε σε αναφέρουν καν στις υποψηφιότητες του χρόνου δε σημαίνει κάτι φοβερό. Πολλούς σπουδαίους ανθρώπους ξεχνάνε, κάθε χρονιά συμβαίνει αυτό».
from:www.avopolis.gr