Translate

Tuesday, September 27, 2011

Ο αγρότης σκανδαλίστηκε, η Rihanna κάλυψε επίμαχα σημεία

Ακόμα και μια star του επιπέδου της Rihanna αναγκάστηκε να κινηθεί ευπρεπέστερα μπροστά στις παραινέσεις και διαμαρτυρίες ενός εκπροσώπου της συντηρητικής πλευράς της κοινωνίας. Το γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του τελευταίου video clip της αοιδού We Found Love. Το χωράφι όπου λάμβανε χώρα το γύρισμα ανήκει στον κύριο Alan Graham που είχε νοικιάσει τη γη του για τις ανάγκες του σεναρίου του clip που θέλει τη δράση να εκτυλίσσεται σε αγροτική γαία.
Ο άμοιρος αγρότης είπε στις εφημερίδες ότι δε γνώριζε τη Rihanna και αναγκάστηκε να διαμαρτυρηθεί όταν είδε ότι μέσα στη γη του η μελαψή καλλονή παρουσιαζόταν με μάλλον τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές. Την πλησίασε οδηγώντας το τρακτέρ του και πολύ ευγενικά της ζήτησε να καταλάβει τη θέση και πιστεύω του. Η Rihanna είχε υποδειγματική στάση και ενδύθηκε πιο κόσμια αλλάζοντας τον ενδυματολογικό κώδικα του clip αναγκαστικά. 


Έχουμε την εντύπωση ότι το making of του συγκεκριμένου clip θα είχε πιο ενδιαφέρον αν προβαλλόταν αντί του γυαλισμένου αποτελέσματος που θα παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες κατά την πρεμιέρα του We Found Love στις τηλεοπτικές και ιντερνετικές οθόνες…
from:www.avopolis.gr