Translate

Tuesday, September 13, 2011

Pixie Lott-Example πρώτοι στα UK Charts!

Οι ανατροπές δεν σταματούν να διαδέχονται η μια την άλλη στα βρετανικά album-singles charts, καθώς αυτή την εβδομάδα ο indie dance Example με το νέο του album πήρε την πρώτη θέση από τους Red Hot Chili Peppers ενώ και η Pixie Lott άφησε τoυς Maroon 5 στο #2!
Συγκεκριμένα, στο UK Album Chart, οι Red Hot Chili Peppers με το “I`m With You” παραχώρησαν την πρωτιά στον Example με  το πρώτο του Lp “Playing With Shadows”, ενώ η Adele με το «21», ο Joe Mc Elderry με το πρώτο προσωπικό του album και ο David Guetta με το “Nothing But The Beat” έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.
Στα singles, η 20χρονη Pixie Lott έκανε την αντεπίθεση της στα charts με το sexy-dance pop “All About Tonight” να βρίσκεται αμέσως στην κορυφή μετά την κυκλοφορία του και το “Moves Like Jagger” των Maroon 5 feat Christina Aguilera να κατρακυλάει στο #2. Την πεντάδα έκλεισε η Leona Lewis feat. Avicil με το “Collide” και ο Example με το “Stay Awake”. H εντυπωσιακή Pixie είχε βρεθεί στην κορυφή των charts με το πρώτο της single, το προκλητικό "Mama Do" αλλά και με το "Boys And Girls".
from:www.mtvgreece.gr