Translate

Wednesday, September 28, 2011

Ο Peter Gabriel μιλάει για την προοπτική επανασύνδεσης των Genesis

Σε μια θαυμάσια συνέντευξη που παραχώρησε ο Gabriel στο Rolling Stone απάντησε άνετα σε ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με μια επανασύνδεση των Genesis... 
«Έχω μιλήσει με τα υπόλοιπα παιδιά. Ποτέ δεν ήταν προσωπικό το ζήτημα της αποχώρησης μου από τη μπάντα. Απλά ήθελα να κατακτήσω αυτή την ελευθεριότητα κινήσεων που έχω εδώ και χρόνια και με ένα βαρύ πρόγραμμα συναυλιών και ηχογραφήσεων όπως αυτό που είχαν οι Genesis αυτό ήταν όχι απλώς δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο. ‘Ήταν σαν να με ρουφάει μια τεράστια μαύρη διαστημική τρύπα. Από την άλλη όπως σας είπα έχω συζητήσει με τα παιδιά από τη μπάντα. Είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Phil [Collins] τον τελευταίο καιρό, κάτι που αποκλείει την οποιαδήποτε εμπλοκή του με μουσικά σχέδια, ειδικότερα συναυλιακά. Ακόμα και αν υποθέσουμε όμως ότι αυτό το τελευταίο λυνόταν δεν θα στοιχημάτιζα πολλά στην πιθανότητα μιας επανένωσης για μια σειρά συναυλιών.

Δε λέω ότι είναι αδύνατο, απλά είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Και έχω την εντύπωση ότι κανείς μας δεν θα πληγωθεί ή στεναχωρηθεί πολύ αν δεν γίνει αυτή επανένωση. Πιστεύω ότι η μπάντα πήγε πολύ καλύτερα από τη στιγμή που έφυγα. Οπότε δεν υπάρχει κάτι για να παραπονεθεί ή να ζητήσει κάποιος…Από τη μεριά των οπαδών το καταλαβαίνω. Αλλά πρόκειται για μια πρόσδεση στο παρελθόν που μπορεί μεν να φέρει κάποιες αναμνήσεις αλλά δεν παύει να είναι μια περασμένη στιγμή…Καταλαβαίνω την εμμονή και αφοσίωση πολλών ανθρώπων με το prog. Το prog για πολλά χρόνια ήταν η πιο διασυρμένη ρότα της μουσικής. Κάποιος πρέπει να το υπερασπίζεται…»
from:www.avopolis.gr